DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.141.665,72 0,51%

RAMS Başakşehir, Iberia Tiflis ile Maç Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'nde Iberia Tiflis ile karşılaşacak. Teknik direktör Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 07.08.2024 18:20
Güncelleme Tarihi: 07.08.2024 18:20

RAMS Başakşehir, Iberia Tiflis ile Maç Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı

RAMS Başakşehir, Iberia Tiflis ile Karşılaşmaya Hazır

UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda yarın Gürcistan'ın Iberia Tiflis ekibiyle karşılaşacak olan RAMS Başakşehir'in teknik direktörü Çağdaş Atan, maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Kontrolü Elinde Tutmak İstiyor

Başkent Tiflis'teki Mikheil Meskhi Stadı'nda gerçekleştirilen basın toplantısında, Çağdaş Atan, oyunu ilk dakikadan itibaren kontrol edip galip gelmek istediklerini vurguladı.

Rakibi Ciddiye Aldıklarını Belirtti

Rakipleri Iberia Tiflis'e olan saygısını dile getiren Atan, "Bu turun favorisi olarak gözüküyoruz ama rakibimize fazla saygı duyuyoruz. İlk turda rahat geçtik ama bu tur zor olacak. Oyun planımız, topa sahip olup oyunu domine etmek" diye konuştu.

Ekip Genel Performansı

San Marino temsilcisi La Fiorita'ya karşı gösterdikleri performanstan memnun olduğunu belirten Atan, "Geçtiğimiz yılki oyunumuzun üzerine koyarak devam ediyoruz. Oyuncularım maç sonrası teşekkür edilmesi gereken bir performans sergiledi" ifadelerini kullandı.

Deniz Türüç: Kazanmak İçin Sahada Olacağız

RAMS Başakşehirli futbolcu Deniz Türüç, rakibe duydukları saygıyı ifade ederek, "Güzel bir eşleşme oldu. Zor bir maç olacağını biliyoruz. Önemli olan bizim performansımız. Yarın kazanmak için sahada olacağız" şeklinde konuştu.