DOLAR
34,11 -0,31%
EURO
38,13 -0,26%
ALTIN
2.877,2 -1,78%
BITCOIN
2.147.155,26 0,21%

Qushad ile Etkili ve Hızlı Web Bildirim ve Uygulama Bildirim Teknolojisi

Qushad, kullanıcılarla hızlı etkileşim için özel bildirim çözümleri sunuyor.

Yayın Tarihi: 20.09.2024 16:55
Güncelleme Tarihi: 20.09.2024 16:58

Qushad ile Etkili ve Hızlı Web Bildirim ve Uygulama Bildirim Teknolojisi

Qushad: Hızlı ve Etkili Bildirim Çözümleri

Qushad, kullanıcılarla hızlı etkileşim sağlamak amacıyla özelleştirilmiş bildirim çözümleri sunmaktadır. Hedef kitlenizle etkileşimi artırmak için etkili bir yol arıyorsanız, doğru yerdesiniz!

Hızlı Web ve Uygulama Bildirim Teknolojisi

Qushad, XFoy ve AfyAds tarafından geliştirilen bir teknoloji ürünüdür. Bu platform ile birlikte, web bildirim ve uygulama bildirim kullanan markalara en etkili çözümleri sunmayı hedeflemektedir. Qushad'ı diğerlerinden ayıran temel özelliklerinden biri, büyük kullanıcı datasına sahip markalara hızlı bildirim iletimi imkanı sunması ve uygun fiyatlı oluşudur.

Qushad ile Etkili ve Hızlı Web Bildirim ve Uygulama Bildirim Teknolojisi

Aktif Kullanıcı Kapasitesi

Mevcut durumda 600 bin aktif kullanıcısı bulunan markalar, bildirimlerini sadece 2 dakika içinde tüm kullanıcılarına iletebilmektedir. Bu sayının 1 milyona çıkması için geliştirme çalışmalarına devam edilmektedir.

Hızlı Bildirim Altyapısı

Hızlı Bildirim İletimi: Dakikada 600.000 aktif kullanıcıya kadar bildirim iletebilme kapasitesi ile Qushad, kullanıcılarınıza hızlı bir etkileşim ortamı sağlar.

Kullanıcı Dostu Panelle Bildirim Ekleme

Otomatik başlık, meta açıklama ve görsel ekleme imkanı sunarak iş yükünüzü hafifletin. Kullanıcı dostu panelimiz sayesinde bildirimlerinizi kolayca oluşturabilirsiniz.

Kişiselleştirilmiş Bildirimler

Kullanıcıların ilgi alanlarını tespit ederek, hedef kitleniz için özel bildirimler gönderin. Bu sayede etkileşim oranlarınızı artırmanız mümkün.

Kolay Kullanım ve Entegrasyon

Chrome eklentisi ile bildirim gönderimini pratik hale getirin. Hızla entegre olarak işletmenizi dijital ortamda aktif hale getirin.

İstatistik İzleme ve Detaylı Hedefleme

Gönderdiğiniz bildirimlerin istatistiklerini anlık olarak takip edin. Ülke, işletim sistemi ve tarayıcı gibi parametrelerle hedeflemenizi detaylandırın.

Çoklu Site Desteği

Birden fazla site yöneticisiyseniz, kampanya ayarlarından hedef siteyi seçerek bildirimlerinizi istediğiniz saat ve tarihe ayarlayın.

Esnek Paket Seçenekleri ve Rekabetçi Fiyatlar

Alt kullanıcı açabilir, uygun paketinizi seçerek sitenizi hızlıca ekleyebilirsiniz. Qushad, 100.000 abonelik için diğer sistemlerde 400+ USD olan fiyatlarını, sınırsız abone sayısıyla sadece aylık 200 USD'ye sunmaktadır.

Neden Qushad tercih edilmelidir?

Qushad, hızlı bildirim iletimi ve kullanıcı dostu özellikleri ile işletmenizin dijital iletişim ihtiyaçlarını karşılamak için mükemmel bir çözüm ortağıdır.