DOLAR
34,24 0,03%
EURO
37,45 0,2%
ALTIN
2.928,22 -0,03%
BITCOIN
2.168.602,91 -0,53%

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası Basın Toplantısı Gerçekleşti

İstanbul'da gerçekleştirilen basın toplantısında QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open'un detayları paylaşıldı.

Yayın Tarihi: 03.09.2024 12:12
Güncelleme Tarihi: 03.09.2024 12:37

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası Basın Toplantısı Gerçekleşti

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Turnuvası Basın Toplantısı

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı TED Spor Kulübü'nde yapıldı. Toplantıya önemli isimler katıldı.

Öne Çıkan İsimler

Toplantıya Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, TED Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Tınaz, QNB Finansbank Üst Gelir Segmenti ve Varlık Bankacılığı Direktörü Feyyaz Bicak, Hilton İstanbul Maslak Genel Müdürü Özkan Alkan, Turnuva Direktörü Melis Yafe, ayrıca sporcular Yankı Erel ve Damir Dzumhur katıldı.

Turnuvanın Önemi

Cengiz Durmuş, yaptığı açıklamada 8 Eylül'e kadar sürecek olan 76. turnuvanın uluslararası alandaki bilinirliğine vurgu yaptı. "Tenisin her zaman her yerde oynanabileceği bir ortam var"TED Kulübü'nün uzun yıllardır tenise katkıları olduğuna dikkat çekti.

Hazırlıklar Tamamlandı

Prof. Dr. Mehmet Emin Tınaz, 4 kortun yenilendiğini ve organizasyonun spor ile eğlencenin buluşacağı gün için hazır olduğunu belirtti.

Katılımcıların Düşünceleri

Feyyaz Bicak, etkinliğe katkı sağlamanın önemine değinirken, Özkan Alkan ise organizasyonun parçası olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Sporcu Yankı Erel, önemli isimlerle birlikte bu turnuvada yer almaktan mutluluk duyduğunu ifade ederken, Damir Dzumhur"Bu turnuva benim için çok önemliydi. Burada kazandıktan sonra 4 turnuva daha kazandım. Her şeyin başlangıcı oldu benim için. Geri döndüğüm için çok mutluyum"

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı...

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı gerçekleştirildi. Tenis Eskrim Dağcılık (TED) Spor Kulübü'nde yapılan toplantıya, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş (sağ 3), TED Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Tınaz (ortada), QNB Finansbank Üst Gelir Segmenti ve Varlık Bankacılığı Direktörü Feyyaz Bicak (sağ 3), Hilton İstanbul Maslak Genel Müdürü Özkan Alkan (sağ 2), Turnuva direktörü Melis Yafe (sol 2) ve sporculardan Yankı Erel (sağda) ile Damir Dzumhur (solda) katıldı.