DOLAR
34,1 -0,11%
EURO
38,17 -0,09%
ALTIN
2.917,64 -0,03%
BITCOIN
2.197.088,43 -0,35%

PTT Personel Alımlarına devam ediyor. Yüksek maaşlı kadrolar için KPSS şartı aranmıyor!

PTT farklı pozisyonlar için personel alımlarına başladı. Personel alımı yapılacak olan iş kolları ve başvuru adresleri yayımlandı. İşte detaylar

Yayın Tarihi: 03.08.2024 16:15
Güncelleme Tarihi: 03.08.2024 16:15

PTT Personel Alımlarına devam ediyor. Yüksek maaşlı kadrolar için KPSS şartı aranmıyor!

PTT Personel Alım İlanları 2024

Ülkemizin köklü kuruluşlarından biri olan PTT, her yıl personel açığı nedeniyle yeni alımlar gerçekleştirmektedir. Bu yıl da milyonlarca vatandaş tarafından merakla beklenen PTT personel alımları için başvurular başlamıştır.

Kariyer Fırsatları

PTT, iştirak ettiği PTTem ile birlikte farklı pozisyonlarda yüksek maaşlı kadrolara alım yapacağını duyurdu. En dikkat çekici detay ise başvurular için KPSS şartının aranmaması. Bu durum, isteklilerin başvuru yapmalarını kolaylaştırmaktadır.

Teknoloji Alanında Yeni İstihdamlar

Aktifbank ile işbirliği yapan PTT, postacılık hizmetlerinin yanı sıra bankacılık sektöründe de adından söz ettiriyor. PTT, teknoloji alanında Kıdemli PHP Geliştiricisi, Kıdemli Java Geliştiricisi, Müşteri Hizmetleri Görevlisi ve Muhasebe Elemanı gibi pozisyonlar için başvuru kabul etmektedir.

Başvuru Şartları

PTT’nin personel alımında KPSS şartı aranmasa da, belirli niteliklere sahip olunması önemlidir. Örneğin; Kıdemli PHP Geliştiricisi adaylarının PHP, Laravel gibi teknolojilere hâkim olması gerekirken, Müşteri Hizmetleri Görevlisi için ise iyi iletişim becerileri ve müşteri odaklılık aranmaktadır.

Başvuru Süreci

Başvurular İŞKUR ve kariyer.net platformları üzerinden yapılabilir. İlgili sayfalara yönelerek gerekli adımlar takip edilerek başvuru işlemleri tamamlanabilir.

Muhasebe Elemanı İçin Nitelikler

PTTem bünyesinde muhasebe elemanı olarak çalışmak isteyenlerin, Logo Tiger muhasebe programını bilmesi ve cari konularda eğitim almış olmaları gerekmektedir.

PTT Personel alımına nasıl başvurulur?

PTT, teknoloji alanında kariyer hedefleyen gençlerin ilgisini çeken bir fırsat sunmaktadır. Kariyer.net'ten PTTem ilanlarından tüm detaylar yer alırken İŞKUR üzerinde de 00008453104,  00008453103 ilan numaralarından tüm bilgilere ve şartlara ulaşılabiliyor. Kıdemli pozisyonlar için başvuru yapacak olan adayların gerekli şartları sağlaması önemlidir. Tüm detaylar için kariyer.net ve İŞKUR üzerindeki ilan numaralarına göz atabilirsiniz.