DOLAR
34,03 -0,08%
EURO
37,88 -0,16%
ALTIN
2.815,08 -0,01%
BITCOIN
2.047.280,9 -0,12%

Promosyonlarda görülmemiş rakam! Banka imzaları attı: Ödeme 25.550 TL'ye çıktı

Maaş artışları konusunda bankalarla anlaşmaya varılırken, peş peşe yeni açıklamalar yapılmaya devam edildi.

Yayın Tarihi: 29.07.2024 22:31
Güncelleme Tarihi: 29.07.2024 22:31

Promosyonlarda görülmemiş rakam! Banka imzaları attı: Ödeme 25.550 TL'ye çıktı

Maaş artış sonuçları temmuz ayı son günlerinde gündemin zirvesinde yer alıyor. Bu kapsamda maaş artışlarına ilişkin araştırmalar devam ederken, ülke genelinde çeşitli illerde görev yapan çalışanlar da önümüzdeki günlerde çıkacak kararları da yakından takip ediyor.

Belediye ile banka arasındaki görüşmeler de sürerken Temmuz ayının ilk günlerinden bu yana yerel yönetimler maaş artış anlaşmaları hakkında detaylı bilgi verdi.

Promosyon Olarak 25 bin 550 TL Verilecek

Promosyonlarda görülmemiş rakam

Emeklilerin teşvik edilmesinin yanı sıra çalışanlara yönelik maaş teşviki de en önemli önceliklerden biridir. Bu kapsamda her geçen gün maaş artış anlaşmalarına ilişkin yeni açıklamalar yapılıyor.

Gümüşhacıköy Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre 25 bin 500 TL'lik tanıtım anlaşmasına varıldı. Söz konusu tanıtım anlaşmasının imzalanmasının ardından şehrin sosyal medya hesaplarında şu içerik paylaşıldı:

"Gümüşhacıköy Belediyesi Personel LTD.ŞTİ Çalışanlarımıza maaş zammı için ihale çağrısı yapıldı. 7 bankanın teklif verdiği ihale, açık artırma şeklinde gerçekleştirildi. İhaleyi ise, en yüksek teklifi veren Akbank A.Ş. kazandı. Protokol, Belediye Başkanımız Zehra ÖZYOL ve Akbank 'ın Müdürü Zülfikar ARSLAN tarafından imzalandı. 74 kişinin maaşına eklenecek 25.550 TL'lik promosyon çalışanlarımızı sevindirecek. Tüm personelimize hayırlı olsun."

Belediye Başkanı Zehra Özyol, garanti altına alınan bütçe disiplini sayesinde en fazla terfinin banka teşvik ihalesinde gerçekleştiğini söyledi. Gümüşhacıköy Belediyesi'nin hem ücret dengesi hem de bütçe verimliliği açısından çalışanlarına zamanında yetki verilmesi, maaşların mümkün olan en yüksek seviyede tutulması ve terfilerden en üst düzeyde faydalanılması için çaba gösterdiğini, 7 banka tarafından teklif verilmesinin en önemli olduğunu belirten ve Gümüşhacıköy Belediyesi'nin tüm çalışanlarıyla bir aile olduğunu vurgulayan Başkan Özyol, şunları söyledi: “Son derece şeffaf bir şekilde yürütülen ihale süreci sonunda ihaleyi sonuçlandırdık. Meslektaşlarımızı tebrik ediyorum”

Ülkede çeşitli belediyeler temmuz ayı son günlerinde maaş artışlarına ilişkin bilgi verirken, ülkede çeşitli belediyeler ve bankalar arasında maaş artışları konusunda temmuz ayının son gününde anlaşmaya varılması halinde yeni açıklamalar yapılacak.