DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.152.018,47 0,03%

Promosyonda akşam müjdesi! Tamı tamına 50.000 TL açıklandı

Emekli ve memur maaşlarının yanı sıra özellikle de seçim senesi olması sebebiyle belediye zamları konusunda da görüşmeler hız kazanmakta iken belediye çalışanlarına sağlanan zamların yanı sıra bankalarla anlaşmalar ve promosyonlar konusunda da revizeye gidilmektedir.

Yayın Tarihi: 19.07.2024 10:32
Güncelleme Tarihi: 19.07.2024 10:32

Promosyonda akşam müjdesi! Tamı tamına  50.000 TL açıklandı

2017 senesinden beri promosyonlar oldukça dikkat çekiyor. Gerek çalışan gerekse de emekli kendisine sunulan bu karşılıksız ödemeden faydalanabilmek adına detayları araştırıyor. Emekli kendi istediği bankadan emekli promosyonu ödemesine hak sahibi olurken, çalışanda durum çalıştığım kurum kuruluş yetkilileri ile bankalar arasında düzenlenen ihaleler neticesinde şekilleniyor. Her sene Temmuz ayı maaş zammı açıklamaları ile geçmektedir. Temmuz ayı başında açıklanan Haziran ayı enflasyon rakamı, 6 aylık enflasyonu ortaya çıkartırken, bu açıklamaya göre maaşlar şekillenmektedir. Emekli ve memur maaşlarının yanı sıra özellikle de seçim senesi olması sebebiyle belediye zamları konusunda da görüşmeler hız kazanmakta iken belediye çalışanlarına sağlanan zamların yanı sıra bankalarla anlaşmalar ve promosyonlar konusunda da revizeye gidilmektedir.

BELEDİYE PROMOSYONLARI

Kurum ve kuruluş promosyonları da maaş alınan bankalar ile sözleşme dolmasını hemen akabinde düzenlenirken söz konusu ihaleye katılan bir çok bankadan en fazla ödemeyi yapacak olan banka hak sahibi olabilmektedir. Gün gün yeni promosyon ihaleleri ile alakalı duyurular yapılmakta iken sonuçları da kamuoyuna sunulmaktadır. 

tl

Son olarak Tokat Belediyesi tarafından düzenlenen ihalede rekor sayılacak bir tutarda mutabık kalınmış iken, tutar 50.000 TL olarak açıklanmış bulunuyor.

TOKAT BELEDİYESİ PROMOSYONU

Temmuz ayında farklı belediyelerin de çalışanlarına yönelik promosyon ödemeleriyle ilgili açıklamalar yapmaya devam ediyor. Söz konusu promosyonlar bankalar arasındaki rekabetin göstergesi olarak bilinirken, bu rekabet ortamında en fazla ödeme vaat eden banka kazanan oluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mart ayında verdiği müjde kapsamında emekli promosyonları kamu bankalarında 12.000 TL’ye çıkartılırken söz konusu yükseliş akabinde özel bankalarda harekete geçmiş özellikle de ek kampanyalı olarak başlattıkları ödeme tutarlarını 18 bin liraya kadar yükseltmişti. Söz konusu destek ödemeleri ile alakalı gelişmeler yakından takip edilirken, çalışan promosyonarı ile alakalı atılan imzalar da kamupyuna sunulmaya devam ediyor.