DOLAR
34 0%
EURO
37,85 0%
ALTIN
2.820,68 0%
BITCOIN
1.971.671,26 0%

Perakende Sektörü Yerel Zincirler Buluşuyor Konferansı'nda Buluşuyor

YZB Konferansı, perakende sektöründeki dijital dönüşümü ve işbirliklerini ele almak için 11-12 Eylül'de İstanbul'da gerçekleşecek.

Yayın Tarihi: 05.09.2024 12:19
Güncelleme Tarihi: 05.09.2024 12:19

Perakende Sektörü Yerel Zincirler Buluşuyor Konferansı'nda Buluşuyor

Perakende Sektörü YZB Konferansı ve Fuarı'nda Buluşacak

İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) Konferansı ve Fuarı, perakende sektörünü bir araya getiriyor. 11-12 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlik, Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) tarafından 15. kez düzenleniyor.

Dijital ve Fiziki Ticaretin Kesişim Noktası

Bu yılki etkinliğin ana teması, dijital ve fiziksel ticaretin örtüşümünü ifade eden fijital ticaret kavramı olacak. Katılımcılara, perakende sektöründeki geleceğe dair önemli konular hakkında geniş bir vizyon sunulması hedefleniyor.

Sektör İnisiyatifleri ve Beklentiler

TPF Başkanı Ömer Düzgün etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, YZB'nin perakende sektörünün bütün bileşenleri için büyük bir anlam taşıdığını ifade etti. Düzgün, "YZB 2024, perakende sektörünün tüm paydaşları için büyük bir buluşma ve ortak aklın yürütülmesi adına önemli fırsatlar sunacak" dedi.

İşbirliklerine Kapı Açıyor

Düzgün, etkinliğin sektördeki en önemli işbirliklerine ev sahipliği yapacağını vurgulayarak, "Fijital ticaret, geleceğin iş yapış biçimlerini belirleyecek temel unsurlardan biri" şeklinde konuştu. Fuar alanında öne çıkan markalar ve tedarik zinciri unsurları, iki gün boyunca görünürlük kazanma imkanı bulacak.

Yeni Fikirler ve Yenilikçi Yaklaşımlar

Düzgün, "YZB 2024, sektörümüzün dinamiklerini yeniden değerlendirmek ve güçlü işbirlikleri kurmak adına önemli fırsatlar sunuyor" dedi. Etkinlik süresince, dijitalleşme, sürdürülebilirlik ve markalaşma gibi konularda sektörün önde gelen isimleri sunumlar yapacak.