DOLAR
34,16 0%
EURO
38,11 0%
ALTIN
2.913,97 0%
BITCOIN
2.252.040,8 -0,43%

Parasını buna yatıran para babası oluyor! Yatırım uzmanı bomba tüyoyu verdi

Fon uzmanı Aydın Karalar, bir yayınında en çok kâr eden yatırım fonlarını sıralıyor.

Yayın Tarihi: 16.05.2024 14:38
Güncelleme Tarihi: 16.05.2024 14:38

Parasını buna yatıran para babası oluyor! Yatırım uzmanı bomba tüyoyu verdi

Milyonlarca insan parasının değer kaybetmesini önlemek ve kar elde edebilmek adına yatırım ürünlerine yöneliyor. Dalgalı döviz kurlarına güvenemeyen ve güvenli limanlarda istenilen değerlenme oranını yakalayamayan yatırımcılar, fonlardan getiri arayışına giriyor. Hisse senedi fonları riskli kabul edilirken, tahvil fonları daha az riskli olduğu için alıcı buluyor.

Yatırım kahini diyor ki: "Bunu yapanlar para basacak."

Yatırım ürünleri arasında yatırım fonları kimi zaman öne çıkıyor ve yakından takip edilmesi gerekiyor. Yatırım kahini olarak bilinen Aydın Karalar, YouTube yayınında en çok kâr getirecek yatırım fonlarını da sıraladı.

Parasını buna yatıran para babası oluyor

Fon uzmanı Aydın Karalar, resmi YouTube kanalındaki programında en karlı yatırım fonlarını açıklarken, "BIST Teknoloji Ağırlıklı Hisse Senedi TL Fonu, yıllar içerisinde büyük başarılara imza atmış başarılı bir fondur. Son 5 yıl içinde yüzde 1.968 getiri sağladık" diyerek getirilerin 20 kat arttığını ifade etti.

"Milyoner olmanızı sağlayacak fonlar"

Aydın Karalar, özellikle dört fona odaklanarak, bu fonlara beş yıl düzenli yatırım yapan herkesin milyoner olabileceğini ifade etti. Aydın Karalar, TL cinsinden alınan fonların vergilendirilmeyeceğine dikkat çekerek, teknoloji odaklı fonların büyük fayda sağlayacağını söyledi. Aydın Karalar, diğer kârlı fonların ise TL Hisse Senedi Fonu, Yabancı Teknoloji Hisse Senedi Fonu ve Koç Holding Hisse Senedi Fonu olduğunu belirtti.