DOLAR
34,11 -0,32%
EURO
38,09 -0,13%
ALTIN
2.874,48 -1,69%
BITCOIN
2.134.813,46 0,78%

Özgür Özel: İktidara Yürüyüşümüz Devam Ediyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'da partisine destek çağrısı yaptı ve birlik vurgusu yaptı.

Yayın Tarihi: 20.09.2024 19:09
Güncelleme Tarihi: 20.09.2024 19:09

Özgür Özel: İktidara Yürüyüşümüz Devam Ediyor

Özgür Özel Muğla'da Partisine Hitap Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'nın Menteşe ilçesindeki ziyaretleri sırasında vatandaşlara seslendi. Özel, burada yaptığı konuşmada, "Bizim artık birliğe, beraberliğe, tek sese ihtiyacımız var. İktidara yürüyoruz. Bu parti, en zor zamanda bu meydanları boş bırakmadı" dedi.

31 Mart Seçimlerini Değerlendirdi

Özel, 31 Mart seçimlerinde partilerinin elde ettiği başarıya da değinerek, “CHP, %38'lik büyük rekoru sizin sayenizde kırdı" ifadesini kullandı. 2019'da Muğla'da 7, 31 Mart’ta ise 12 belediye kazandıklarını belirten Özel, "Amacımız, tüm 14 belediyenin kazanılmasıdır" dedi.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Konuşmasında parti içindeki birlik çağrısına dikkat çeken Özel, "Artık çatlak ve aykırı seslere ihtiyaç yok. Günü geldiğinde bu birlikteliğin sonucunu hep beraber alacağız" ifadelerini kullandı. Partinin iktidarı için birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

Belediyelere Destek Sözü

Özel, CHP'li belediyelerin Türkiye genelinde, iktidarın sunmadığı hizmetleri sağladığını belirtirken, Muğla'nın sorunlarına çözüm bulma konusunda Ahmet Aras ve ekibine tam destek verdiklerini kaydetti.

Erken Seçim Çağrısı

Özgür Özel, Türkiye İttifakı'nın birleşimlerine seslenerek, erken seçim talebini yineledi ve seçimlerin halkın iradesiyle sonuçlanması gerektiğinin altını çizdi. "Geçim yoksa seçim vardır. Bu millet seçim istiyor, kaçamazsın" sözleri dikkat çekti.

CHP'nin Geleceği İçin Çalışma Vurgusu

Özel, CHP'nin yalnızca eleştiren bir parti değil, Türkiye'nin birinci partisi olduğunu vurguladı ve kazanımların halkla paylaşılması gerektiğini savundu. Parti kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, vatandaşları Türkiye ittifakını büyütmeye davet etti.

Özel, Muğla'nın tarım ve turizm entegrasyonuna dikkat çekerek, zeytin ve zeytinyağına destek çağrısını yineledi ve Menteşe Belediyesini ziyaret etti.