DOLAR
34 0%
EURO
37,86 0%
ALTIN
2.822,15 0%
BITCOIN
1.969.375,11 0%

Özata Denizcilik Borsa İstanbul'da İşlem Görmeye Başladı

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da gong töreniyle halka arzını tamamlayarak yıldız pazarda işlem görmeye başladı.

Yayın Tarihi: 05.09.2024 13:03
Güncelleme Tarihi: 05.09.2024 13:19

Özata Denizcilik Borsa İstanbul'da İşlem Görmeye Başladı

Özata Denizcilik ve Borsa İstanbul Gong Töreni

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da düzenlenen görkemli bir gong töreni ile yıldız pazarda işlem görmeye başladı. Törende, Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven, Yönetim Kurulu Üyeleri Tuğba Hicran Ataseven, Duygu Ataseven, Gökhan Ataseven ve Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ Genel Müdürü Barış İnal da yer aldılar.

Talep Toplama Süreci ve Halka Arzın Başarısı

Özata Denizcilik, deniz taşıtları bakım onarımı ile teknik danışmanlık hizmetleri sunan bir firma olarak, 27-29 Ağustos tarihleri arasında talep toplama sürecini başarıyla tamamladı. 1,4 milyar liralık halka arza, 630 bin 376 kişiden toplamda 5,4 milyar lira tutarında talep geldi.

Korkmaz Ergun'un Açıklamaları

Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, törende yaptığı konuşmada, şu ifadeleri aktardı: "Özata Denizcilik, gemi inşa sektörü için hayati önemdeki projeleri başarıyla hayata geçirmiştir. Bu halka arz, firmanın sektöründe daha da güçlenmesini sağlayacaktır. Ülkemizin köklü denizcilik tarihinin, sermaye piyasalarındaki yansımaları sektöre önemli katkılar sunacaktır."

Özdemir Ataseven'in Vizyonu

Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven, halka arz sonrası yoğun ilgi gördüklerini ifade ederek, "Bu gong töreniyle birlikte, yeni bir döneme adım atıyoruz. Türkiye'nin denizcilik sektöründe öncü bir firma olma hedefimiz ile büyümeye devam edeceğiz. Yatırımcılarımızla şeffaf bir şekilde ilerleyecek, yeni projelere yatırım yapacağız." dedi.

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da düzenlenen gong töreniyle yıldız pazarda işlem görmeye...

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da düzenlenen gong töreniyle yıldız pazarda işlem görmeye başladı. Borsa İstanbul'da yapılan Özata Denizcilik'in gong töreni, Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun (ortada), Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven (solda), Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Üyeleri Tuğba Hicran Ataseven, Duygu Ataseven, Gökhan Ataseven, Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ Genel Müdürü Barış İnal ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.