DOLAR
34 0,13%
EURO
38,02 -0,2%
ALTIN
2.828,87 -0,98%
BITCOIN
2.151.120,04 -4,96%

Otomobil sektörünü sarsan teknoloji! Toyota Hybrid'de yüzbinlerce lira indirim ha bitti ha bitecek

Otomobil sektörü satış oranlarının arttırılması adına ay ay yeni kampanyalar düzenliyor. Düzenlenen kampanyalar arasında tercih edilebilirlik konusunda heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Toyota'nın en çok tercih edilenler listesine giren yeni yıldızı Yaris Hybrid güçlü özellikleri ve cazip fiyatlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Yayın Tarihi: 08.07.2024 14:54
Güncelleme Tarihi: 08.07.2024 14:54

Otomobil sektörünü sarsan teknoloji! Toyota Hybrid'de yüzbinlerce lira indirim ha bitti ha bitecek

Otomobil sektörü satış oranlarının arttırılması adına ay ay yeni kampanyalar düzenliyor. Düzenlenen kampanyalar arasında tercih edilebilirlik konusunda heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Toyota'nın en çok tercih edilenler listesine giren yeni yıldızı Yaris Hybrid güçlü özellikleri ve cazip fiyatlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Sıfır araç pazarında yaşanan dalgalanmalar devam ederken Toyota tarafından müşterileri bekleyen muhteşem fırsatlar da açıklanmaya devam ediyor. Gerek sıfır gerekse de ikinci el araç fiyatları son senelerde inanılmaz yükjselişine devam ederken, bir de kredi faizlerinin yükselmesi araç sahibi olmayı imkansız kılabiliyor. Hal bu iken stok yenilemek isteyen firmalar, başlattıkları kampanyaları ile ilgi odağı olabiliyor.  Konut ve taşıt kredilerinin artışı TCMB tarafından alınan kararlar doğrultusunda değişime devam ediyor. 

TOYOTA YARİS HYBRİD TEMMUZ AYI KAMPANYASI

Uzun süredir çıkması için merakla beklenen ve nihayetinde tutkunlarına tanıtılan  Toyota Yaris Hybrid, hibrit teknolojisinin sunduğu eşsiz faydaları da bir arada barındırıyor. Gerek motor performansının büyüklüğü gerek yakıt tasarrufu sağlayan özelliği gerekse de çevreci yanları ile dikkat çeken Yaris Hybrid, sektöre yeni bir soluk getireceğe benzerken, markalar arası yarışta da galip geleceğe benziyor.  Otomobil tutkunlarını yakından ilgilendiren özellikleri ile dikkat çeken Yaris, eşi benzeri görülmemiş teknolojisi ile ve cazip teklifleri ile müşteriyi cezbedeceğe benziyor. 

tll

TOYOTA YARİS HYBRİD FİYATI

Toyota, Yaris Hybrid modelini iki farklı donanım seçeneğiyle Türkiye pazarına sundu. Flame ve Passion X-Pack donanımlarıyla ülkemizde satışa sunulan Yaris Hybrid, beklentilerin üzerindeki performansı ile dikkat çekiyor. Flame versiyonu 1.255.000 TL'lik fiyatıyla dikkat çekerken, Passion X-Pack ise 1.425.000 TL'lik cazip satış fiyatıyla adeta sektöre meydan okuyor. Bu fiyatlar, sunulan kampanya indirimleriyle birlikte gerçek anlamda kaçırılmayacak fırsatlar haline geliyor. Marka tarafından açıklanan indirim fırsatı 115.000 TL daha ucuza araç alınımını sağlıyor. 

TOYOTA YARİS HYBRİD İNDİRİMİ

Hibrit teknolojisi son zamanlarda otomobil tutkunlarının en çok tercih ettiği bir performans olurken, Toyota Yaris Hybrid'de tüm bu beklentileri karşılıyor. Enerji yönetimi ve özellikle de yakıt tasarrufu, yakıt fiyatlarının kat be kat artışının devam ettiği şu günlerde dikkat çekiyor.