DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.150.665,7 0,09%

Otobüs biletini unutturan kampanya! Uçak bileti 1 alana 1 bedava satılacak!

Hem yurt içi hem yurt dışı uçuşlarda vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği hava yollarından olan Pegasus hava yollarından yeni bir uçuş kampanyası geldi. İşte detaylar…

Yayın Tarihi: 17.07.2024 15:57
Güncelleme Tarihi: 17.07.2024 15:57

Otobüs biletini unutturan kampanya! Uçak bileti 1 alana 1 bedava satılacak!

Otobüs gibi artık uçakta en fazla kullanılan seyahat araçlarından oldu. Hava yolları firmaları da bu nedenle özellikle yurtiçi uçuşlarında sürekli olarak indirim kampanyası düzenliyorlar. Uygun fiyatlı bilet kampanyasını yapan hava yollarından olan Pegasus hava yolları yeniden indirimli bilet kampanyası başlattığı duyurusunu yaptı. Detaylar haberimizde…

dizi

PEGASUS HAVAYOLLARI'NIN YENİ KAMPANYASI: 1 ALANA 1 BEDAVA BİLET!

Pegasus Hava Yolları, seyahat tutkunlarına yönelik güzel bir haber kampanyası başlattı. " Bir Bilet Senden, Bir Bilet Benden!" sloganıyla önerilen bu özel kampanya 17 Temmuz'a kadar sürecek ve yolculara büyük fayda sağlayacak. Bu eylem kapsamında bilet alan yolcularımıza ikinci bir bilet hediye edilecek. Bu fırsatı kaçırmayarak seyahat planlarınızı daha ekonomik hale getirebilirsiniz.

Pegasus'un geniş uçuş ağıyla birçok destinasyona uygun fiyatlarla seyahat etme fırsatı sunan kampanya, 1 Ağustos- 15 Eylül 2024 tarihleri arasında flypgs.com veya Pegasus Mobil uygulaması üzerinden yurt dışı uçak bileti satın alan yolcular için geçerli olacak. Bilet satın alan yolculara, 20 Kasım 2024- 27 Mart 2025 tarihleri arasındaki direkt uçuşlarda kullanabilecekleri hediye kodu verilecek.

Ancak belirtilen tarihler arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) yapılacak uçuşlar kampanya kapsamında olmayacaktır. Kampanyadan yararlanabilmek için yolcuların biletlerini 17 Temmuz'dan önce satın almaları ve belirtilen tarihler arasında seyahat etmeleri gerekmektedir.

Pegasus Hava Yolları'nın bu kampanyası müşteri memnuniyetini artırmayı ve seyahat tutkunlarını teşvik etmeyi amaçlıyor. Yaz aylarında seyahat etmek isteyenlere bütçe dostu seyahat fırsatları sunan kampanya, önümüzdeki sonbahar ve kış aylarında da uygun fiyatlı seyahat seçenekleri sunacak. Detaylı bilgiye Pegasus'un resmi internet sitesi ve mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz. “Bir Bilet Senden, Bir Bilet Benden” kampanyası seyahat tutkunlarının beklentilerini karşılayacak ve heyecan verici bir seyahat deneyimi yaşatacak.