Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Okan Buruk'un Galatasaray'daki Hedefleri ve Barış Alper Yılmaz Yorumu

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kamp sürecinde Barış Alper Yılmaz'a olan inancını ve hedeflerini açıkladı.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 16:39
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 16:39

Okan Buruk'un Galatasaray'daki Hedefleri ve Barış Alper Yılmaz Yorumu

Okan Buruk'un Açıklamaları

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya'da süren kamp döneminde ; Anadolu Ajansı'na önemli bilgiler verdi. Son dönemde dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz ile ilgili konuşan Buruk, "Barış ile devam etmek istiyoruz. Bu yıl burada geçirmesi çok önemli. Öz güven ve tecrübesi ile daha üst seviyelere çıkabileceğine inanıyoruz" dedi.

Hedefler ve Galatasaray Sevgisi

Gelecek hedefleri hakkında da değerlendirmelerde bulunan Okan Buruk, "Kendi hayalimi yaşıyorum; Galatasaray'ın teknik direktörü olmak ve burada iki şampiyonluk kazanmak. Galatasaray taraftarlarını mutlu ettiğim için dünyanın en mutlu insanı benim" ifadelerini kullandı.

Yabancı Sınırı Üzerine Düşünceler

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni sezona dair belirlediği yabancı oyuncu sınırını değerlendiren Buruk, "Yabancı sınırında alınan bu karar bütün takımların elini rahatlattı. Alınan kararların sürekliliği önemli, bu tür değişiklikler marka değerimizi zedeler" dedi.

Kerem Demirbay İle İlgili Durum

Buruk, Kerem Demirbay hakkında ise "Oyun durumu yerli statüsünde devam edecek. Üstelik Kerem ve Yusuf Demir Türk kökenli oyuncular. Yurt dışında oynadıkları için haklarının alınması yanlıştır" açıklamalarında bulundu.

Türk Futbolunda Sakinlik Vurgusu

Yeni sezon öncesi tüm kulüplere seslenen Buruk, "Türk futbolunun biraz sakinliğe ihtiyacı var. Kulüpler arasında yapılan saldırgan söylemleri bir kenara bırakmalıyız. Hepimiz hata yapıyoruz; bunları geride bırakmalıyız" dedi.