DOLAR
34,16 0%
EURO
38,11 0%
ALTIN
2.913,97 0%
BITCOIN
2.243.842,96 -0,06%

O bankayı tutana aşk olsun! Promosyonu 52.000 TL ödüyor

Mart ayında emekli promosyonuna yapılan zam ile birlikte emekliler başta olmak üzere her bireyin gündemi yine promosyon ödemeleri ile çalkalanmaya başlamış bulunuyor.

Yayın Tarihi: 26.06.2024 17:54
Güncelleme Tarihi: 26.06.2024 17:54

O bankayı tutana aşk olsun! Promosyonu 52.000 TL ödüyor

Mart ayında emekli promosyonuna yapılan zam ile birlikte emekliler başta olmak üzere her bireyin gündemi yine promosyon ödemeleri ile çalkalanmaya başlamış bulunuyor. Emekliye özel olarak kamu bankalarında 12 bin liraya kadar ve özel bankalarda ise 18 bin liraya varan ödemeler yapılıyor. Emekli bankaların düzenlediği kampanyaları yakından takip ederken, refahına uyan banka tercih ediliyor. Çalışanlarda ise bu refah, kurum ya da kuruluş tarafından belirleniyor. Banka ile maaş sözleşmesi dolan kurum kuruluşlar düzenledikleri ihalede en fazla tutarı veren banka ile mutabakat imzalıyor. Çalışanın refahını sağlamak adına verilen bu karar ile birlikte bankaların rekabeti de önemli ölçüde artıyor.

MEM PROMOSYONU AÇIKLAMASI

Özellikle de geçtiğimiz sene MEM promosyonları tutar düşüklüğü ile dikkat çekerken, 2024 yılında son yılların en yüksek tutarlı promosyon anlaşmalarına imzalar atılabiliyor. Temmuz ayı öncesinde dikkat çeken ve yok artık dedirtecek bir promosyon anlaşması Sındırgı MEM tarafından yapıldı. 

tll

Sındırgı MEM tarafından düzenlene ihalede MEB personeline verilecek olan promosyon rtutarı şok edeceğe benziyor. Son zamanların en yüksek promosyonu tutarı olarak kayıtlara geçecek olan miktar 52.000 TL olarak açıklanmış bulunuyor.

SINDIRGI MEM PROMOSYONU

Mem promosyonlarının yanı sıra belediye promosyonları da oldukça dikkat çekiyor. Seçim öncesinde maaş zamları le çalkalanan belediyelerde son zamanlarda promosyon anlaşmaları da dikkat çekiyor. Kurum kuruluş, belediye, mem, üniversite gibi bir çok promosyon anlaşmasına istinaden, özel sektör çalışanlarına da zaman zaman promosyon müjdesi veriliyor. Belirli sayının üzerinde çalışanı olan her özel şirket, çalışanına özel olarak promosyon mutabakatı imzalayabiliyor. Varılan mutabakatlar ise dğer sektörlere öncülük edebilmesi adına kamuoyuna sunuluyor.