DOLAR
34,14 -0,04%
EURO
37,95 0,04%
ALTIN
2.882 0,07%
BITCOIN
2.160.649,64 0,15%

O bankada hesabı olana tek SMS ile 1000 TL ödenecek! Bayram bitti, hediyesi yeni başlıyor!

Garanti Banaksı müjdeli haberi duyurdu! Hemen bin lira ödeme yapılacak! Detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 21.06.2024 13:25
Güncelleme Tarihi: 21.06.2024 13:25

O bankada hesabı olana tek SMS ile 1000 TL ödenecek! Bayram bitti, hediyesi yeni başlıyor!

Kurban Bayramı'na özel kampanyalar duyurmaya devam eden Garanti Bankası, son açıklamasında başvuru yapanlara bin lira ödeme yapılacağını duyurdu. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

GARANTİ BANKASI'NDAN MUHTEŞEM KAMPANYA

Garanti Bankası'ndan son dakika açıklamasında başvuru sahiplerine bin lira ödeneceği duyuruldu. Kurban Bayramı'na özel kampanyalar duyurmaya devam eden Garanti Bankası, son açıklamasında başvuru yapanlara bin lira ödeme yapılacağını duyurdu. Kampanyanın duyurusu Garanti Bankası'nın resmi web sitesinden yapılan açıklamada yapıldı. Garanti Bankası kampanyasına başvuranlara bin lira ödül verileceği açıklandı. Başvuranlara anında 1.000 TL ödeme yapılacağı açıklandı ancak promosyonun ayrıntıları araştırılmaya başlandı. 10 Haziran 2024 tarihine kadar olan kampanya içerikleri şu şekilde açıklandı. 1 Haziran - 30 Haziran 2024 tarihleri ​​arasında Garanti BBVA'nın dijital kanallarından temassız müşteri teknolojisiyle Garanti BBVA'lı* olun, Bonus Kredi Kartı ve Money Bonus Kredi Kartı başvurularınızı onaylatın bireyler, bin lira ve üzeri başlangıç ​​harcaması talep edebilir. 31 Temmuz'a kadar uygun kartlarla tüm bunların keyfini tek seferde çıkarabilirsiniz. Promosyondan faydalanmak adına Garanti BBVA Mobil, Bonus.com.tr, Moneybonus.com.tr üzerinden Bonus Kredi Kartı ve Money Bonus Kredi Kartı başvurusu yapmanız gerekiyor.

Garanti Bankası'ndan Müjde

Promosyona Garanti BBVA bonus ve nakit bonus girişleri dahildir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari Kart, Bonus Genç ve Paracard bonusları promosyona dahil değildir. Personel kartları kampanya kapsamında değildir. Promosyona sanal kart dahildir. Kazanılan avantajlar 4 Ağustos - 4 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında kullanılabilir. Kazandığınız bonuslar size en çok para kazandıran karttan tahsil edilecektir. Kullanılmayan bonuslar 5 Eylül 2024 tarihinde düşülecektir. Bu kampanya müşteri bazlı olup, kampanya bazında müşteriler bin TL'ye kadar bonus kazanabilmektedir. Düzenli ödeme talimatı, otomatik ödeme, fatura ödemesi, vergi ödemesi, nakit avans ve bonus kullanımları kampanyadan yararlanılamaz. Kampanyanın online versiyonu da bulunmaktadır. Emeklilik birikim kampanyasına hak kazanan müşteriler kampanyadan yararlanamaz. Garanti BBVA Mobil'i indirip ilk kez Garanti BBVA üyesi olan müşteriler için kampanyalarla birlikte kullanılamaz. Kampanya kapsamında sitenin cüzdanından yapılan harcamalar dahil değildir.