DOLAR
33,89 0,16%
EURO
37,57 -0,02%
ALTIN
2.813,91 0,08%
BITCOIN
2.021.588,89 0,47%

Nilüfer Belediyesporlu Voleybolcu Lopez'in Ölümünün Ardından Soruşturma Devam Ediyor

Nilüfer Belediyesporlu voleybolcu Pilar Lopez'in evinde ölü bulunmasının şokunu yaşıyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 30.08.2024 17:58
Güncelleme Tarihi: 30.08.2024 18:06

Nilüfer Belediyesporlu Voleybolcu Lopez'in Ölümünün Ardından Soruşturma Devam Ediyor

Nilüfer Belediyespor'dan Acı Haber

Bursa'da, Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor'un yeni transferlerinden Porto Rikolu voleybolcu Pilar Marie Victoria Lopez, evinde ölü bulunmasıyla ilgili yoğun bir soruşturma devam ediyor.

Olayın Gelişimi

Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or, AA muhabirine yaptığı açıklamada yaşanan trajedi ile ilgili bilgileri paylaştı. Or, sporcularına uzun bir süre ulaşamayınca kapıyı çilingir yardımıyla açtırdıklarını belirtti. İlk tespitler sonucunda Lopez'in kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmiş olabileceği düşünülüyor. Lopez’in cansız bedeni Bursa Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Aile ve Cenaze Süreci

Lopez'in ailesinin Türkiye'ye gelmesinin ardından cenazesinin Porto Riko'ya gönderilmesi için gerekli işlemler yapılacak. 29 yaşındaki voleybolcunun kesin ölüm nedeni otopsi sonuçlarıyla belirlenecek.

Spor Camiasında Şok Etki

Başkan Muharrem Or, takım arkadaşlarının bu acı olaydan fazlasıyla etkilendiğini ifade ederek, onlara bir süre dinlenmeleri için izin verdiklerini belirtti. Takımın lig hazırlıklarına devam etmesi gerektiğini vurgulayan Or, "Acı bir olay. Tüm spor camiasına başsağlığı diliyoruz." dedi.

Asılsız İddialar Üzerine Açıklamalar

Olayın ardından bazı sosyal medya platformlarında ve haber sitelerinde yer alan asılsız iddialar hakkında açıklama yapan Or, "Uyku ilacı kullandığı yönünde bilgiler kesinlikle yanlıştır. Evde ilaç veya şırınga gibi herhangi bir belirti yoktu." dedi. Bu tür asılsız haberlerin sporcuları ve aileleri üzerine ek bir yük oluşturduğuna dikkat çekti.

Lopez’in ailesi, 1 Eylül Pazar günü Bursa’ya gelecek ve gerekli işlemler için Spor Kulübü gerekli adımları atacaktır. Bu olay, tüm spor camiasını derinden etkilemiş durumda.

Bursa'da, Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor'un yeni transferlerinden Porto...

Bursa'da, Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor'un yeni transferlerinden Porto Rikolu voleybolcu Pilar Marie Victoria Lopez'in evinde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Kulüp başkanı Muharrem Or, AA muhabirine açıklama yaptı.