DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.159.802,04 -0,83%

Narin Olayında Yeni Bir Şüpheli Ortaya Çıktı! Ağabey Baran Güran'dan Çarpıcı Açıklamalar

Narin Güran'ın ölümüyle ilgili ağabey Baran Güran çarpıcı iddialarda bulundu ve aile içindeki suçlamaları reddetti.

Yayın Tarihi: 12.09.2024 11:43
Güncelleme Tarihi: 12.09.2024 11:43

Narin Olayında Yeni Bir Şüpheli Ortaya Çıktı! Ağabey Baran Güran'dan Çarpıcı Açıklamalar


Diyarbakır'da kaybolan ve trajik bir şekilde hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma, ağabey Baran Güran’ın açıklamalarıyla yeni bir boyut kazandı. Gözaltına alınmayan tek ağabey olan Baran Güran, Milliyet gazetesine yaptığı açıklamalarda dikkat çeken iddialarda bulundu.

Aile Suçlamalarla Yüzyüze

Baran Güran, ailenin suçlu olduğuna dair çıkan iddiaları kesin bir dille reddetti. "Burada bizim köklü bir aile olduğumuzu söylüyorlar. Biz kendi aramızda bu kızı öldürseydik kim bilecekti? Kimin ruhu duyacaktı?" diyerek ağır suçlamaların asılsız olduğunu ifade etti.

Baran, Narin’in bulunması için ailesinin büyük bir çaba sarf ettiğini belirterek, "Medyayı biz çağırdık, Narin bulunsun diye sesimizi duyurmak için elimizden geleni yaptık," şeklinde konuştu.

Narin Olayında Yeni Bir Şüpheli Ortaya Çıktı! Ağabey Baran Güran'dan Çarpıcı Açıklamalar

Amca Dayanışması ve İtiraflar

Güran, amcasının Narin’in bulunması için gösterdiği çabayı da vurguladı. "Amcam benim babam gibidir, uykusuz kalmış ve gece arama çalışmalarına katılıyordu. ‘Ben kızımı getirene kadar, dünya benim üzerime yıkılsa uyumayacağım’ diyordu,” diye görüşlerini belirtti.

Yeni Şüpheli N.B.

Baran, ailesinin bir üyelerinin katil olamayacağını savunarak yeni bir şüpheliyi gündeme getirdi. "N.B.'nin ifadelerinden sonra kendi kendime bu N.B.'nin yaptığını düşündüm," ifadelerini kullandı. Baran, N.B.'nin Narin'e bir şey yapmış olabileceği kanaatinde olduğunu dile getirdi.

Annesine Yönelik İddialar Reddedildi

Son olarak, annesiyle ilgili çıkan iddiaları kesin bir dille yalanlayan Baran Güran, "Annem buna nasıl cesaret edilsin? O saatlerde kardeşim evde, diğer kardeşim Enes evin çevresinde," şeklinde açıklamalarda bulundu. Kardeşleriyle olan bağlılıklarını da dile getirirken, "Biz 6 kardeştik, en büyüğü benim, hepimiz de birbirimize çok düşkündük,” diyerek aile dayanışmasını vurguladı.