DOLAR
34,15 -0,15%
EURO
38,01 0,32%
ALTIN
2.878,03 -0,13%
BITCOIN
2.166.471,53 -0,45%

Narin Güran Cinayetinde Şok İtiraf Gerçekleri Ortaya Çıkardı: Amcası Cesedi Bana Verdi

Diyarbakır'da Narin Güran cinayetiyle ilgili önemli itiraflar gündemde. İfadelere göre, cesedi amcası verdi!

Yayın Tarihi: 09.09.2024 13:51
Güncelleme Tarihi: 09.09.2024 13:51

Narin Güran Cinayetinde Şok İtiraf Gerçekleri Ortaya Çıkardı: Amcası Cesedi Bana Verdi

Narin Güran Cinayetinde Göz Altına Alınan Zanlıdan Şok İtiraf

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra derede cesedi bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili kritik bir gelişme yaşandı. Gözaltına alınan zanlı, ifadesinde cinayetle ilgili çarpıcı detaylar paylaştı ve olayın amcası tarafından gerçekleştirildiğini iddia etti.

Ceset Çuval İçinde Verildi

Sabah gazetesinin muhabiri Halit Turan'ın aktardığına göre, gözaltındaki zanlı, "Muhtar (Narin'in amcası) cesedi çuval içerisinde bana verdi. Ben de bu çuvalı alıp dereye götürdüm" dedi. Bu açıklama, soruşturmanın yönünü değiştirdi ve olayın arka planına dair yeni ipuçları sundu.

Narin Güran Cinayetinde Şok İtiraf Gerçekleri Ortaya Çıkardı: Amcası Cesedi Bana Verdi

Otopsi Sonuçları ve Cenazenin Teslimi

Olay sonrası gerçekleştirilen otopsi, Narin Güran'ın cesedinden 91 numune alındığını ortaya koydu. Diyarbakır Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan incelemeler sonucunda, cesedin diz kısmından kopmuş olduğu ve bazı kemik parçalarının İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği bildirildi.

Cenaze Töreni ve Toplumsal Tepkiler

Narin Güran'ın cenazesi, 14 kişilik bir uzman ekip tarafından yapılan detaylı otopsi sonrası, ağabeyi Baran Güran ve akrabaları tarafından alındı. Cenaze, Tavşantepe köyünde büyük bir kalabalık eşliğinde defnedilmek üzere getirildi.

Polis Soruşturması ve Genişleyen Araştırmalar

Cinayetle ilgili yapılan araştırmalar, olayın derinlemesine aydınlatılması amacıyla polis ve jandarma ekipleri tarafından sürdürülmekte. Bölgedeki görgü tanıkları dinleniyor ve yeni delil arayışları devam ediyor. Narin Güran cinayeti, sosyal medyada da büyük yankı buldu ve adaletin yerine getirilmesi için çağrılar yükseldi.