DOLAR
34,23 0%
EURO
37,62 0%
ALTIN
2.919,65 0%
BITCOIN
2.146.399,08 -1,56%

Narin Güran Cinayetinde İfadeler Ortaya Çıktı: Tutuklu Anne ve Ağabeyden Şok Edici İfadeler

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde tutuklu aile üyelerinin ifadeleri kan dondurdu.

Yayın Tarihi: 13.09.2024 12:20
Güncelleme Tarihi: 13.09.2024 12:20

Narin Güran Cinayetinde İfadeler Ortaya Çıktı: Tutuklu Anne ve Ağabeyden Şok Edici İfadeler

Narin Güran Cinayetinde Şok Edici Gelişmeler

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili sorgulamalara dair yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Kuran kursuna gittikten sonra kaybolan Narin'in cesedi, kaybolduktan 19 gün sonra bir çuval içinde bulundu. Olayla ilgili olarak annesi, babası ve ağabeyi tutuklandı.

Narin Güran Cinayetinde İfadeler Ortaya Çıktı: Tutuklu Anne ve Ağabeyden Şok Edici İfadeler

Anne Yüksel Güran'ın İfadesi

Yüksel Güran, savcılıkta verdiği ifadede, kendisine yöneltilen tüm suçlamaları reddetti ve, "Bilmiyorum, haberim yok ve görmedim" diyerek iddiaları yalanladı. İfadelerinde amcası Salim Güran ile olan muhtemel ilişkisi hakkında gelen sorulara, "Böyle bir şey kesinlikle yok, bu iddialardan utanç duyuyorum" yanıtını verdi. Ancak, adli kayıtlar, Yüksel Güran'ın olay günü Salim Güran'ı üç kez aradığını ortaya koydu.

Baba Arif Güran'ın Savunması

Narin'in babası Arif Güran, olayla ilgili DNA örneklerinin bulunmasıyla ilgili olarak, "Arka koltuğa oturduklarını annesi bana söyledi. Araştırılması gerektiğini düşünüyorum" açıklamasında bulundu. Eşi hakkındaki yasak aşk iddialarına da yanıt veren baba, "Ben eşime güveniyorum. Salim'e güvenmiyorum, ama eşime güveniyorum. Kızımı kaybeden kişinin bulunmasını istiyorum" dedi.

Ağabey Enes Güran'ın Durumu

Narin'in ağabeyi Enes Güran, cinayet soruşturmasında tutuklandı. Kolundaki diş izleri nedeniyle gözaltına alınan Enes, ifade verirken, "Kardeşim kaybolunca sinir krizleri geçirdim. Kolumu ısırdım" dedi. Sırtındaki yaralarının sebeplerini ise, mısır tarlasında arama yaparken oluştuğunu belirtti.

Soruşturma Derinleşiyor

Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak yürütülen soruşturmada toplam 26 şüpheli bulunuyor. Aralarında annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran ve köy muhtarı Salim Güran’ın eşi de var. Soruşturma devam ederken, kamuoyunda büyük bir merak uyandırmış durumda.

Cinayet Hâlâ Çözülemiyor

Şu ana kadar belirli bir fail bulunamayan Narin Güran cinayeti, 10 tutuklu 24 şüpheli ile inceleniyor. Olayın çözülmesi için yürütülen çalışmalar yeni ipuçları sağlayabilirken, cinayet soruşturmasında katilin kim olduğu hâlâ belirsizliğini koruyor.