DOLAR
34,01 0,08%
EURO
38,01 -0,3%
ALTIN
2.831,76 -1,08%
BITCOIN
2.151.263,84 -4,94%

Nakit ihtiyacına hızır gibi yetişen 44.000 TL nakit destek! QNB Finansbank kredi musluğunu açtı

QNB Finansbank, bünyesinde hesabı olan müşteriler için yeni bir kampanya başlattı! Nakde sıkışanlar için hazırlanan kampanya kapsamında 44 bin liraya kadar kredi kullandırılacağı açıklandı. Peki QNB'nin yeni kredi kampanyasının detayları neler?

Yayın Tarihi: 14.04.2024 13:48
Güncelleme Tarihi: 14.04.2024 13:48

Nakit ihtiyacına hızır gibi yetişen 44.000 TL nakit destek! QNB Finansbank kredi musluğunu açtı

QNB Finansbank bünyesinde hesabı olanlara müjdeyi duyurdu! 44 bin liraya varan nakit imkanını müjdeleyen banka enflasyonun yüksek olduğu bu zamanda nakit problemine çözüm sundu. Peki, QNB Finansbank’ın 44 bin liraya varan nakit imkanından kimler nasıl faydalanabilecek? İşte nakit ihtiyacına anında çözüm sunacak o kampanyanın tüm detayları… 

QNB Finansbank’tan nakde sıkışanlara müjde! 

Maaşların yetersiz kaldığı ve fiyatların yükseldiği bugünlerde nakit ihtiyacı artmış durumda. Kredi kartı kullanımının arttığı ülkemizde vatandaşların nakit ihtiyacı için çeşitli bankalar nakit avans açıklarken, QNB Finansbank, yeni bir kredi kampanyası başlattı. Bu kapsamda QNB Finansbank hesabı olanların başvurabileceği bu kredi kampanyasının detayları da aktarıldı. 

qnb finansbank

QNB Finansbank 44 bin lira kredi başvurusu nasıl yapılır? 

Nakit ihtiyacı olan müşterileri için yeni bir kampanya başlatana QNB Finansbank, hızlı ve pratik bir çözüm daha sundu. Acil nakit ihtiyaçlar için QNB Finansbank’ta hesabı olanlara 44 bin lira limitli kredi verileceği duyuruldu. Bu kapsamda başvuruların da SMS üzerinden yapılacağı öğrenildi. 

QNB Finansbank’tan 44 bin TL kredi çekmek isteyenler, TC kimlik numarasını 5030 numarasına mesaj atarak başvuru yapabilecekler. Başvurunun sonucu ise anında SMS olarak bildirileceğinden, krediyi hızla kullanmak da mümkün olacak. 

QNB Finansbank hesabı nasıl açılır? 

QNB Finansbank hesabı olmayanlar, herhangi bir QNB şubesinden TC kimlik kartları ile anında hesap açabilirler. Ancak sıra beklemeyen ya da şubeye gitmek istemeyenler, aynı zamanda mobil uygulama ve internet bankacılığı ile de hesap açabilirler. Bunun için ise App Store ya da Google Play üzerinden QNB Finansbank mobil uygulamasını indirmek yeterli olacaktır. Ayrıca yine QNB’nin resmi internet sitesi üzerinden de hesap açılabilmektedir.