Mutfaktaki doğal antibiyotik! Kansere karşı koruyor...
Sarımsak, tarih boyunca doğal bir antibiyotik olarak kabul edilmiş bir besindir. Sağlık üzerinde olumlu etkileri ile bilinen sarımsak, lezzet açısından da oldukça zengin bir malzemedir. Bu besin, 7000 yıl öncesine kadar uzanan tarihi kayıtlarda yetiştirildiğine dair kanıtlar içermektedir. Günümüzde sarımsak, çiğ ve pişmiş haliyle tüketildiği gibi yağı da çıkarılarak kullanılır. İşte sarımsağın faydaları...
SAÇ DÖKÜLMELERİNİ ENGELLİYOR - Sarımsak, saç dökülmesini azaltır ve saç sağlığını korur. - Sarımsak, doğal bir antibiyotik olarak kabul edilmektedir. Sarımsak tüketmek, günde bir veya iki diş sarımsak yemek, vücudu canlandırır ve halsizliğe iyi gelir. - Sarımsak, içerdiği bazı bileşenler…