DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.153.555 -0,53%

MTV ödemesi yapacaklara son 10 Gün duyurusu! Bedavaya denk gelecek

Her sene senede 2 kere ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemeleri aracı olan her sürücüyü yakından ilgilendiriyor. Geçtiğimiz sene deprem yaralarının sarılması adına 4 kereye çıkartılan MTV ödemeleri 2024 yılında 2 kere ödense de artan zamlar sürüclerin ceplerini zorlamaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 20.07.2024 14:32
Güncelleme Tarihi: 20.07.2024 14:32

MTV ödemesi yapacaklara son 10 Gün duyurusu! Bedavaya denk gelecek

Her sene senede 2 kere ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemeleri aracı olan her sürücüyü yakından ilgilendiriyor. Geçtiğimiz sene deprem yaralarının sarılması adına 4 kereye çıkartılan MTV ödemeleri 2024 yılında 2 kere ödense de artan zamlar sürüclerin ceplerini zorlamaya devam ediyor. Temmuz ayı itibarıyla MTV ödemeleri için Ziraat Bankası, kullanıcılarına vergiyi kolaylıkla ödeyebileceği bir müjde verdi. . Ziraat Bankası’nın başlattığı kampanya, araç sahiplerine hem avantajlı ödeme seçenekleri sunmakta iken hem de ödemelerini daha kolay bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak tanıyacak. 

ZİRAAT BANKASI MTV KAMPANYASI

Ziraat Bankası tarafından 1 Temmuz'da başlatılan kampanya 5 Ağustos'a kadar devam edecek iken dikkat çeken kampanyada araç sahiplerine faizsiz taksit ödeme imkanı sunulacak. MTV ödemelerini bankanın mobil uygulaması internet bankacılığı ya da resmi devlet Portalı üzerinden sağlayan sürücüler, ödemelerini 4 eşit taksit olarak gerçekleştirebilecek.

zam

Zaten her ürün ve hizmet zammının devam ettiği ve maaşların ceplerde durmadığı Şu günlerde araç sahipleri kampanya sayesinde ani bir yük ile karşı karşıya kalmaktan kurtulacak. Bankkart, bankkart Başak kartlarının kredi kartı özellikleri ile sağlanabilecek olan taksit imkanı bankamatik kartlarda geçerli olmayacak. Ziraat Bankası'nın sunduğu bu avantajlı kampanya MTV ödemelerini kara kara düşünen sürücü için büyük bir rahatlama sağlayacağa benziyor. MTV yıllık olarak ödenen bir vergi olarak bilinirken pek çok araç sahibi için maddi planlamasında büyük bir yer kaplıyor. Hal bu iken banka tarafından başlatılan kampanya ekonomik durumu dar boğaza gelen sürücülere önemli bir destek sağlayacağı benziyor