DOLAR
34,14 -0,05%
EURO
37,96 0,05%
ALTIN
2.885,4 -0,07%
BITCOIN
2.159.546,85 0,21%

Montella Bologna'da Sakatlıkların Önlenmesi Konferansında

A Milli Takım Teknik Direktörü Montella, İtalya'da düzenlenen konferansta sakatlıkların önlenmesi üzerine uygulamalı ders verdi.

Yayın Tarihi: 23.09.2024 22:58
Güncelleme Tarihi: 23.09.2024 22:58

Montella Bologna'da Sakatlıkların Önlenmesi Konferansında

Montella, Bologna'da Sakatlıkların Önlenmesi Üzerine Ders Verdi

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve yardımcıları, İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen 'Sakatlıkların Önlenmesi' temalı konferansa katıldı. Konferansa İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) ve İtalya Futbol Antrenörleri Derneği (AIAC) iş birliğiyle kurulan Isokinetic Campus ev sahipliği yaptı.

Uygulamalı Ders ve Katılımcılar

FIFA tarafından sertifikalandırılmış olan bu organizasyona, ülkede görev yapan 300 antrenör ve atletik performans antrenörü katıldı. Pierpaolo Polino, Massimo Crivellaro ve Montella, saha çalışması ile katılımcılara uygulamalı ders verdiler.

Sakatlıkların Önlenmesi ve Öneriler

Diz ve arka adale sakatlıklarının önlenmesi üzerine yapılan derste, ısınmanın ve antrenman hazırlığının önemi vurgulandı. Ayrıca, toplu çalışmalarda dikkat edilmesi gereken noktalar da katılımcılarla paylaşıldı. Montella, antrenörlerden gelen soruları yanıtlayarak saha içi ve dışındaki sakatlıkların önlenmesine yönelik bilgiler sundu.

Günün Anısına Çekilen Fotoğraf

Montella, Polino ve Crivellaro, etkinliğin anısına FIGC Antrenör Eğitmenleri Mario Beretta ve Francesco Perondi ile grup fotoğrafı çektirdi.