DOLAR
34,15 -0,16%
EURO
38,01 0,29%
ALTIN
2.885,26 -0,38%
BITCOIN
2.157.337,8 -0,02%

MKE Ankaragücü'nün Teksüt Bandırmaspor Maçı Hazırlıkları

MKE Ankaragücü'nün Basın Sözcüsü Mehmet Hakkı Şanal, Teksüt Bandırmaspor maçı öncesinde umutlu açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 23.09.2024 17:05
Güncelleme Tarihi: 23.09.2024 17:05

MKE Ankaragücü'nün Teksüt Bandırmaspor Maçı Hazırlıkları

MKE Ankaragücü, Teksüt Bandırmaspor Maçına Hazır

Trendyol 1. Lig’in önemli ekiplerinden MKE Ankaragücü, gözünü gelecek hafta oynanacak Teksüt Bandırmaspor maçına çevirdi. Kulüp basın sözcüsü Mehmet Hakkı Şanal, bu maçtan elde edecekleri iyi bir sonuçla taraftarlarıyla daha güçlü bir bağ kuracaklarını ifade etti.

İyi Başlangıç

Şanal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 6. haftasında İzlemekte oldukları Sakaryaspor karşısında elde ettikleri 2-1'lik galibiyetin kendileri için önemli bir moral kaynağı olduğunu belirtti.

Geleceğe Umutla Bakıyoruz

Yeni teknik ekiple daha koordineli bir şekilde çalışma yürüteceklerini dile getiren Şanal, “Bu süreçte kaybedilen puanlarımız oldu. Ancak rakiplerimiz de puan kayıpları yaşadı. Yeni hocamız Kenan Koçak’ın takıma uyum sağlaması için biraz zamana ihtiyacı var.” ifadelerini kullandı.

Taraftarımızla Bütünlük İçinde İlerleyeceğiz

Şanal ayrıca, "Teksüt Bandırmaspor maçından alacağımız güzel bir sonuçla, taraftarlarımızla birlikte mutlu bir şekilde ilerleyeceğiz." dedi.

Sportif Başarı ve Taraftar Memnuniyeti

Mehmet Hakkı Şanal, yeni teknik direktör Kenan Koçak’ın iyi bir başlangıç yaptığını, Sakaryaspor gibi güçlü bir rakipten üç puan almanın kendileri için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu vurguladı. Taraftarların galibiyet görmek istediğini ifade eden Şanal, "Sportif başarı geldiğinde bu gönül kırgınlıkları ortadan kalkacaktır.” şeklinde konuştu.