DOLAR
34,25 -0,03%
EURO
37,63 0,03%
ALTIN
2.888,47 0,76%
BITCOIN
2.131.738,25 1,27%

Milli Emlak arsa ucuza arsa kralı yapıyor! 3-5 bin TL'si olanlar o illerde arsa sahibi olacak

Son dönemde konut piyasasındaki yükseliş, vatandaşların arsalara olan ilgisini artırdı. Bu dönemde Milli Emlak'ın arsa satış detayları da vatandaşların dikkatini çekti.

Yayın Tarihi: 09.03.2024 14:19
Güncelleme Tarihi: 09.03.2024 14:19

Milli Emlak arsa ucuza arsa kralı yapıyor! 3-5 bin TL'si olanlar o illerde arsa sahibi olacak

Milli Emlak'tan Şahane Fırsat: Ankara'da Başlayan 34 Bin TL'lik Arsa Satışı!

Milli Emlak, son dakika arsa satışı duyurusuyla gündeme bomba gibi düştü. Konut piyasasındaki yükselişle birlikte arsalara olan ilginin arttığı günümüzde, Milli Emlak'ın uygun fiyatlarla arsa satışı yapacak olması vatandaşları heyecanlandırdı.

Fiyatlarıyla dikkat çeken Milli Emlak, arsa satışlarına hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlar, konuttan ziyade arsa yatırımına yönelirken, Milli Emlak'ın sunduğu avantajlı fiyat seçeneklerini kaçırmak istemiyor. Arsa satış fiyatları ise merak konusu olmaya devam ediyor. Fırsatı kaçırmamak isteyenlerin hemen başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Milli Emlak'ın muhteşem fırsatlarıyla dolu arsa satışı duyurusu, 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla birçok kişinin dikkatini çekti ve adeta bir yarışa dönüştü. Konut piyasasındaki artış eğilimi, vatandaşların arsa seçeneklerine daha yakından bakmasına neden olurken, Milli Emlak'ın arsa satışları adeta bir çekim merkezi haline geldi.

Ankara'da sunulan arsalar, 34 bin TL ile 476 bin TL arasında değişen cazip fiyatlarla müşterilere sunuldu. Fırsatı kaçırmak istemeyenlerin hızla başvuruda bulunarak avantajlı arsa sahibi olma isteği, yoğun bir talep oluşturdu. Detaylı bilgi almak ve başvurularını yapmak isteyen vatandaşlar, Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden gerekli bilgilere ulaşabilirler.