DOLAR
34,1 -0,09%
EURO
38,09 -0,07%
ALTIN
2.880,06 -0,2%
BITCOIN
2.192.120,55 -1,78%

Mevlit Kandili'nde Umut ve Birlik Mesajı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Mevlit Kandili'nde savaş mağdurlarına ve mazlumlara destek çağrısında bulundu.

Yayın Tarihi: 14.09.2024 10:59
Güncelleme Tarihi: 16.09.2024 00:47

Mevlit Kandili'nde Umut ve Birlik Mesajı

Destici'den Mevlit Kandili Mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Destici, peygamber efendimizin doğum yıl dönümünün, milletin huzuruna ve birliğine vesile olması temennisinde bulundu.

Günümüzün Zorlukları

Yazılı açıklamasında, günümüz dünyasında savaşlar ve terörün sebep olduğu insanlık dramını vurgulayan Destici, "Savaşlar ve sivillerin hedef alındığı katliamlar, her gün daha da korkutucu manzaralar ortaya çıkartıyor" şeklinde ifade etti.

Mazlumlara Destek Çağrısı

Dünyanın dört bir yanında açlık, yoksulluk ve hastalıkla boğuşan insanları anarak, "Peygamber Efendimizin, 1400 yıl öncesinden bizlere ulaşan 'Komşusu açken tok uyuyan bizden değildir' sözü hala geçerliliğini koruyor" dedi.

Haksızlık ve Zulme Karşı Duyarlılık

Güç odaklarının mazlumları ezdiği bir dönemde sesiz kalan toplulukları eleştiren Destici, "Haksızlık karşısında susmak dilsiz şeytandır" ifadesiyle bu duruma dikkat çekti. O'nun öğretilerinin insanlık için ne kadar değerli olduğuna her geçen gün daha fazla ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Duaların Kabulü İçin Niyaz

Son olarak Destici, Mevlit Kandili'nin milletin huzuruna ve tüm dünya mazlumlarının kurtuluşuna vesile olmasını dileyerek, "Ülkemiz ve İslam aleminin aydınlık geleceği için dualarımızın kabul olmasını niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.