DOLAR
34,16 -0,09%
EURO
38,18 0,05%
ALTIN
2.924,7 -0,37%
BITCOIN
2.227.156,88 0,91%

Mersin'de Yol Verme Tartışması: Minibüs Şoförü Gözaltında

Mersin'de yol verme nedeniyle çıkan tartışma, minibüs şoförünün gözaltına alınmasıyla sonuçlandı. Olay, araç kamerasıyla kaydedildi.

Yayın Tarihi: 29.09.2024 23:44
Güncelleme Tarihi: 29.09.2024 23:44

Mersin'de Yol Verme Tartışması: Minibüs Şoförü Gözaltında

Mersin'de Yol Verme Tartışması Meydana Geldi

Mersin'in Mezitli ilçesinde, 33 AVM 207 plakalı minibüs ile henüz kimliği belirlenemeyen bir otomobil sürücüsü arasında yol verme meselesi yüzünden gerilim dolu anlar yaşandı.

Tartışmanın Detayları

Olay, Yeni Mahalle İsmet İnönü Bulvarı'nda gerçekleşti. Minibüsün sürücüsü, seyir halindeyken otomobilin önünü kesti ve burada tartışma başladı. Minibüs şoförü, camdan halat göstererek kurbanı olarak araç sürücüsüyle gergin bir iletişim kurdu.

Olayın Gelişimi

Minibüsten inen şoför, halatla otomobile saldırıp sürücüye hakaretler yağdırdı. Diğer araç sürücüleri durumu yatıştırmaya çalışsalar da, minibüs şoförü daha sonra minibüsüne binerek olay yerinden uzaklaştı.

Emniyet Müdürlügü Devreye Girdi

Otomobilin sürücüsü, emniyete başvurarak minibüs şoförü hakkında şikayette bulundu. Olayın hemen ardından İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri hızlı bir şekilde harekete geçerek minibüs şoförünü gözaltına aldı.

İşlemler Devam Ediyor

Gözaltına alınan minibüs şoförünün emniyetteki işlemleri devam etmekte olup, olayla ilgili soruşturma sürmektedir. Yaşanan bu olay, araç içi kameranın yardımıyla kaydedildi ve bu görüntüler, olaya dair önemli bir belge niteliği taşımaktadır.