DOLAR
34,24 0,03%
EURO
37,45 0,2%
ALTIN
2.928,22 -0,03%
BITCOIN
2.152.907,41 0,19%

Meme Kanseri Farkındalığı İçin Pembe Top Tenis Turnuvası

QNB Türkiye, meme kanseri farkındalığını artırmak için Pembe Top Tenis Turnuvası'nı düzenledi.

Yayın Tarihi: 12.10.2024 13:13
Güncelleme Tarihi: 12.10.2024 13:13

Meme Kanseri Farkındalığı İçin Pembe Top Tenis Turnuvası

Pembe Top Tenis Turnuvası Düzenlendi

Meme kanseri farkındalığına dikkat çekmek amacıyla, QNB Türkiye her yıl gerçekleştirdiği Pembe Top Tenis Turnuvası'nın üçüncüsünü organize etti. Turnuva, Çekmeköy'de yer alan Inventıst Tenis Akademisi'nde yapıldı.

Erken Teşhise Dikkat!

QNB Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, turnuvanın açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Etkinliğin, kıymetli bir çalışma arkadaşı olan Elif Yavaş'ın fikriyle gerçekleştirildiğini ve kendisini kaybetmelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Aras, "Dünya Sağlık Örgütü'nün belirttiği gibi, meme kanserinde erken teşhis hayat kurtarıyor. Bu bilinci yaymak ve farkındalık yaratmak bizim için çok önemli. Bugün burada olan herkes ve kortlarda ter döken sporcularımıza teşekkür ediyorum," dedi.

Toplumsal Destek ve Farkındalık

Aras, erken teşhisin önemine vurguda bulunarak, "Her 8 kadından biri bu hastalığa yakalanma riskiyle karşı karşıya. Bu nedenle kontrollerin zamanında yaptırılması hayati önem taşır. Bu turnuvayla tüm kadınlara sesleniyoruz; kendinizi kontrol ettirin," ifadelerini kullandı.

QNB, bu etkinliğin sadece bir spor organizasyonu olmadığını, aynı zamanda meme kanseriyle mücadele eden kadınlar ve aileleri için bir farkındalık ve dayanışma platformu olma misyonunu sürdüreceğini belirtti.