DOLAR
34 0%
EURO
37,85 0%
ALTIN
2.819,68 0%
BITCOIN
1.971.370,27 0%

Mayıs ayı bitmeden gidene 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi hem de 6 ay faizsiz! Sadece o kişilere verilecek

Bankaların Mayıs ayı kampanyaları açıklanmaya devam ediyor. Müşterisinin ihtiyaçlarının farkında olan bankalar özellikle de düzenledikleri kredi kampanyaları ile tercih edilmek amacı güderken, gerek düşük faiz gerekse de uzun vade kampanyaları dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 14.05.2024 08:47
Güncelleme Tarihi: 14.05.2024 08:47

Mayıs ayı bitmeden gidene 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi hem de 6 ay faizsiz! Sadece o kişilere verilecek

Bankaların Mayıs ayı kampanyaları açıklanmaya devam ediyor. Müşterisinin ihtiyaçlarının farkında olan bankalar özellikle de düzenledikleri kredi kampanyaları ile tercih edilmek amacı güderken, gerek düşük faiz gerekse de uzun vade kampanyaları dikkat çekiyor. TCMB tarafından ay ay düzenli olarak politika faiz raporu açıklanıyor. Bu açıklamalar özellikle de kredi ve kredi kartı faiz oranlarını etkiliyor. Sıkı para politikaları gereği yaz mevsiminden bu yan yüzde 40 puana ulaşan politika faizi kredi faizlerinde de yaklaşık bir senedir 2 3 kat artışa mahal vermiş bulunıyor. Hal bu iken bankalar, düznledikleri kampanyaları ile müşteri sayısını arttırmak hedefine ulaşmak isterken, diğer taraftan da müşterisinin yanında olmayı hedefliyor. 

tll

48 AY VADELİ KREDİ

İhtyaç kredilerinde vade, BDDK tarafından belirlenen kurallar gereği 36 ay ile sınırlandırılmış iken, konut kredilerinde 10 yıl ve taşıt kredilerinde ise 28 ay vade imkanı sağlıyor. Ancak kimi bankalar düzenledikleri kampanyaları ile bu sınırda biraz oynama sağlıyor. TEB tarafından düzenlenen Mayıs ayı kampanyasında, uzun vadeli düşük faizil ihtiyaç kredisi sağlanıyor. Türk Ekonomi Bankası (TEB) Mayıs ayında düşük faiz imaknı ile kredi kampanyasını sunarken, TEB Harman Kart'ta ek faizsiz avantajı ve düşük faiz ile uzun vade imkanını açıklamış bulunuyor. Başlatılan kredi kampanyasından çiftçi faydalanırken, düşük faiz ile 48 ay vade krediye tanımlanıyor. 

tll

TEB TARIM KREDİSİ

14 Mayıs Çiftçiler Günü sebebiyle, 2007 yılından bu yana tarımcıya destek olduklarını açıklayan TEB, Tarım Bankacılığı aracılığı işe çiftçiye bir çok destek sağlamaya devam ediyor. Özellikle de faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyalarının yanı sıra, kredide faiz dönem belirleme imkanı sunan banka, acil nakit ihtiyaçlarında ve Bağ-Kur primiyle fatura ödemesi avantajı da sağlıyor.  TEB Harman kart sahipleri 5 ay faizsiz dönem kredisi ile faiz indirimi ve 48 ay vade kampanyasını açıklayan TEB, bu kredinin Tarım ayı olması sebebiyle MAyıs ayı boyunca geçerli olacağını belirtmiş bulunuyor. 'CEPTETEB İşte' mobil uygulaması üzerinden harman kart sahiplerine özel olarak başvuru imkanının sağlandığı kredi kampanyasına en yakın banka şubesine giderek de başvuru sağlanabiliyor.