DOLAR
34,19 -0,1%
EURO
38,2 0%
ALTIN
2.921,95 -0,27%
BITCOIN
2.205.502,44 1,98%

Marvel'dan heyecanlandıran açıklama! İkisi Avengers 5 yeni Marvel ilmi

Marvel Studios, San Diego Comic-Con 2024'te yeni Avengers filmleri ve heyecan verici projeleri duyurdu. Detaylar haberimizde

Yayın Tarihi: 29.07.2024 17:23
Güncelleme Tarihi: 29.07.2024 17:23

Marvel'dan heyecanlandıran açıklama! İkisi Avengers 5 yeni Marvel ilmi

Marvel Studios, San Diego Comic-Con 2024’te Hall H’ye geri döneceğini duyurduğunda beklentiler oldukça yüksekti. Deadpool ve Wolverine’in sinemalarda gösterime girmesinin ardından, Marvel, MCU’nun geleceğine dair önemli duyurular yaptı. İşte Marvel’ın Cumartesi gecesi Comic-Con’da paylaştığı tüm haberler ve detaylar...

film

CAPTAIN AMERICA: BRAVE NEW WORLD

Marvel, 2025 yılında üç büyük film çıkarmayı planlıyor ve bunların ilki Captain America: Brave New World olacak. Sam Wilson (Anthony Mackie) yeni Captain America olarak görev alırken, Thaddeus Ross (Harrison Ford) Red Hulk rolüne bürünecek ve Tim Blake Nelson The Leader rolünü tekrar canlandıracak. Ayrıca, filmde Başkan Ross’un Eternals’taki Celestial’ın adamantiumdan yapıldığını söylediği bir sahne yer alacak. Giancarlo Esposito’nun ise Serpent Society Kralı Sidewinder rolünü oynayacağı öğrenildi.

THUNDERBOLTS* (2 MAYIS 2025)

Thunderbolts* (yıldız işareti gerçekten var) Marvel'ın diğer önemli duyurularından biri oldu. Red Guardian (David Harbour) ve Yelena Belova (Florence Pugh) tekrar bir araya gelirken, Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) Avengers Tower’da olacak. Ayrıca, Lewis Pullman’ın “Bob” yani Robert Reynolds, nam-ı diğer Sentry olarak ilk kez göründüğü görüntüler gösterildi.

THE FANTASTIC FOUR: FIRST STEPS

film

Marvel’ın Fantastic Four filmi, resmi olarak The Fantastic Four: First Steps olarak adlandırıldı. Çekimleri gelecek hafta başlayacak olan film, retro-fütüristik 1960’larda geçecek ve müzikleri Michael Giacchino tarafından bestelenmiş olacak. Giacchino, daha önce Doctor Strange ve Spider-Man: Homecoming gibi filmlerde de çalışmıştı.

AVENGERS: DOOMSDAY

Marvel Studios’un panelde büyük duyurular yapmayacağı düşünülmeye başlandığında, Kevin Feige büyük bir sürpriz yaptı. İlk olarak, Avengers: Doomsday, daha önce Avengers: The Kang Dynasty olarak adlandırılan filmin yeni adı oldu. Joe ve Anthony Russo tarafından yönetilecek olan film, efsanevi Marvel kötü karakteri Doctor Doom’a odaklanacak. En önemli detay ise, Robert Downey Jr.’ın MCU’ya Doctor Doom olarak geri döneceği duyuruldu.

AVENGERS: SECRET WARS

Russo kardeşlerin iki yeni Avengers filmini yönetecekleri de açıklandı. Bu, Infinity War ve Endgame’de olduğu gibi iki filmi de yönetecekleri anlamına geliyor. Yukarıda belirtildiği gibi, Robert Downey Jr.’ın Victor von Doom olarak Avengers: Secret Wars’ta da görülecek.

Marvel, Comic-Con 2024'te yaptığı bu büyük duyurularla hayranlarını bir kez daha heyecanlandırmayı başardı. İki yeni Avengers filmi ve diğer projeler, Marvel Sinematik Evreni’nin geleceğine dair büyük bir adım olacak. Captain America: Brave New World, Thunderbolts*, The Fantastic Four: First Steps ve Avengers: Doomsday ile Avengers: Secret Wars filmleri, hayranlar tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Marvel’ın geleceği parlak görünüyor ve bu heyecan verici projelerle MCU daha da genişlemeye devam edecek.