DOLAR
34 0,13%
EURO
38,02 -0,2%
ALTIN
2.828,87 -0,98%
BITCOIN
2.151.120,04 -4,96%

Malatya'da Dolandırıcı 178 Saatlik Görüntülerle Yakalandı

Malatya'da dolandırıcılık şüphelisi, 178 saatlik kamera kaydı incelenerek yakalandı ve tutuklandı.

Yayın Tarihi: 22.07.2024 17:10
Güncelleme Tarihi: 22.07.2024 17:11

Malatya'da Dolandırıcı 178 Saatlik Görüntülerle Yakalandı

Malatya'da Dolandırıcılık Olayı

Malatya'da, kendisini polis ve savcı olarak tanıtan bir dolandırıcı, telefonla arayıp bir mağdurun altınlarını ve paralarını alarak kayıplara karıştı.

Operasyon ve Yakalama Süreci

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, dolandırıcılık olayı üzerine hızlı bir şekilde harekete geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, farklı güvenlik kameralarına ait 178 saatlik görüntüleri titizlikle incelemeye aldı.

Bu inceleme sonucunda şüphelinin Z.K. olduğu tespit edildi. Ardından Z.K.’nın Şanlıurfa'da bulunduğu belirlenerek, bu ildeki yerel ekiplerle koordinasyon sağlandı ve zanlının yakalanması sağlandı.

Şüphelinin Ele Geçirilen Eşyaları

Şanlıurfa'daki adreste gerçekleştirilen operasyonda, güvenlik güçleri tarafından ruhsatsız bir tabanca, bir adet kuru sıkı tabanca, 123 mermi, iki dizüstü bilgisayar ve birçok dijital materyal ele geçirildi.

Adli Süreç ve Güvenlik Kamerası Görüntüleri

Z.K., Malatya'ya geri getirildikten sonra emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Burada çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Güvenlik kameralarındaki kayıtlarda, şüphelinin kentteki geliri, telefon görüşmeleri, elinde poşetle yürüyüşü ve marketten alışveriş yaparkenki görüntüleri de yer alıyor.

Malatya'da, telefonla aradığı kişiyi, kendisini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırdığı iddia...

Malatya'da, telefonla aradığı kişiyi, kendisini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırdığı iddia edilen ve 178 saatlik kamera görüntüsü incelenerek yakalanan şüpheli tutuklandı. Zanlının adresinde yapılan aramada, ruhsatsız tabanca, kuru sıkı tabanca, 123 mermi, 2 laptop ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.