DOLAR
34,08 -0,06%
EURO
38,09 -0,35%
ALTIN
2.830,52 -1,04%
BITCOIN
2.117.767,12 -3,1%

Lugano Teknik Direktörü Croci-Torti: "Fenerbahçe Daha Kaliteli Bir Takım"

Lugano'nın teknik direktörü Mattia Croci-Torti, Fenerbahçe'ye karşı gösterdikleri performanstan gurur duyduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 30.07.2024 22:57
Güncelleme Tarihi: 30.07.2024 22:57

Lugano Teknik Direktörü Croci-Torti: "Fenerbahçe Daha Kaliteli Bir Takım"

Lugano'nun Fenerbahçe Maçındaki Performansı

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Fenerbahçe ile karşılaşan Lugano, 2-1'lik mağlubiyetin ardından teknik direktörleri Mattia Croci-Torti basın toplantısı düzenledi. Croci-Torti, Fenerbahçe'nin kendilerinden daha kaliteli bir takım olduğunu ifade ederek, "Fenerbahçe bizden kaliteli bir takımdı. Ben kendi takımımla gurur duyuyorum. Karakterli bir takımım var" dedi.

Maç Öncesi Hazırlıklar

İsviçreli teknik adam, maç için iyi bir hazırlık yaptıklarını ve kazanma hedefiyle sahaya çıktıklarını belirtti. "Kazanmaya geldik. Mourinho'nun bizi tebrik etmesinin bize faydası yok" ifadesini kullanan Croci-Torti, Fenerbahçe'nin ikinci yarıda baskısını artırdığını dile getirdi.

İkinci Yarıda Yaşanan Zorluklar

"İkinci yarıda bizi zorladılar. Dzeko, daha önce Inter ve Manchester City gibi kulüplerde oynamış kaliteli bir oyuncu. İlk maçta olduğu gibi bu maçta da kalitesini gösterdi. Üzgünüm, burada daha fazla ilerleyebilirdik" şeklinde konuşan Croci-Torti, takımının sergilediği karakterle gurur duyduğunu vurguladı.

Mourinho ile Oynama Deneyimi

Mourinho'nun kendilerini övmesinin büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu söyleyen Croci-Torti, "Mourinho gibi bir hocaya karşı oynamak ve ondan güzel sözler duymak benim için gurur verici" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ile Karşılaştırma

Geçen sezon Beşiktaş ile oynadıkları maçın hatırlatılması üzerine Croci-Torti, "Fenerbahçe, Beşiktaş'a göre daha kaliteli bir takım. Beşiktaş geçen sene bazı zorluklar yaşadı. Fenerbahçe, hocası ve seyircisiyle daha yüksek bir seviyede" yanıtını verdi.

Gelecek Beklentileri

Fenerbahçe'nin güçlenmesini beklediklerini belirten Croci-Torti, "Fenerbahçe'yi daha iyi bekliyorduk. Onların tüm oyuncuları henüz tam olarak fit değil. Avrupa Şampiyonası'ndan yeni dönen oyuncular var" dedi. Takımın daha iyi bir performans göstereceğine inandığını sözlerine ekledi.