DOLAR
34,16 0%
EURO
38,11 0%
ALTIN
2.913,97 0%
BITCOIN
2.246.780,64 -0,2%

Lübnan Ordusu'ndan Milli Birlik Çağrısı

Lübnan ordusu, iç barışı korumak için milli birlik çağrısında bulundu, İsrail'in etkilerine karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Yayın Tarihi: 29.09.2024 12:16
Güncelleme Tarihi: 29.09.2024 12:16

Lübnan Ordusu'ndan Milli Birlik Çağrısı

Lübnan Ordusu, Milli Birlik İçin Çağrıda Bulundu

Lübnan ordusu, son günlerde yaşanan gelişmeler ışığında, iç barışı korumak amacıyla ulusal birliğin önemini vurguladı. Ordunun yaptığı açıklamada, İsrail'in Lübnanlılar arasında bölünmeyi teşvik etmek için yürüttüğü faaliyetlere karşı durulması gerektiği belirtildi.

Zor Zamanların Altında Birlik Mesajı

Sosyal medya platformu üzerinden yapılan duyuruda, ülkenin tarihindeki en kritik dönemlerden birinden geçtiği ifade edildi. Açıklamada, "Düşman İsrail, Lübnanlılar arasında bölünmeyi yayıyor ve tahribat planlarını hayata geçirmek için fırsat kolluyor" denildi.

Barış İçin Dikkatli Olunmalı

Ordunun yapmış olduğu açıklamada, iç barışa zarar verebilecek davranışlardan kaçınılması gerektiği vurgulandı. Bu bağlamda, güvenlik tedbirlerinin artırılacağı ve ulusal birlik çabalarına destek verilmesi gerektiği aktarıldı.

Vatandaşlara Çağrı

Lübnan ordusu, vatandaşlarına da "Aldığımız önlemleri destekleyin ve ülkenizin güvenliği için bir arada durun" çağrısında bulundu. Milli birliğin ülkenin tek güvencesi olduğunu vurgulayan ordu, birlikteliğin önemine dikkat çekti.