DOLAR
34,16 0%
EURO
38,11 0%
ALTIN
2.913,97 0%
BITCOIN
2.242.339,96 0%

Kuvvetli Fırtına ve Yağış Uyarısı

Türkiye'nin bazı bölgeleri için fırtına ve şiddetli yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji'nin detayları haberimizde.

Yayın Tarihi: 29.09.2024 12:22
Güncelleme Tarihi: 29.09.2024 12:22

Kuvvetli Fırtına ve Yağış Uyarısı

Kuvvetli Fırtına ve Yağışlar Yolda

Türkiye’nin Karadeniz, Akdeniz ve Ege Denizi kıyılarında fırtına bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre, Marmara'nın doğusunda ve Batı Karadeniz'de de kuvvetli yağışlar görülecek.

Batı Karadeniz'de Fırtına Bekleniyor

Yarın sabah saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'de beklenen rüzgar, batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde esecek. Doğu Karadeniz'de de öğle saatlerinden sonra benzer rüzgar etkili olacak. Fırtınanın salı akşam saatlerinde batıda ve çarşamba akşam saatlerinde genel olarak etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Düzenli Yağışlar İstanbul’u Vuracak

İstanbul'da akşam saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar bekleniyor. Gece saatlerinde de etkili olması tahmin edilen yağışların, sabah saatlerine kadar devam edeceği vurgulanıyor. Ayrıca, Kocaeli, Yalova ve Bursa'da da bu gece sağanak yağışlar bekleniyor.

Diğer Bölgelerdeki Beklentiler

Meteoroloji'nin tahminlerine göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Sakarya, Bilecik, Zonguldak, Düzce, Bartın, Bolu, Karabük ve öğle saatlerinden sonra Kastamonu ve Sinop’ta yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili olacak.

Önemli Not: Vatandaşların, olumsuz hava koşullarına karşı tedbirli olmaları ve yetkililerin uyarılarını dikkate almaları önemle tavsiye edilmektedir.