Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kuveyt Türk'ten Dijital Genel Kredi Sözleşmesi İmkanı

Kuveyt Türk, Genel Kredi Sözleşmeleri'ni dijital ortamda onaylama hizmetini başlattı.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 12:11
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 12:14

Kuveyt Türk'ten Dijital Genel Kredi Sözleşmesi İmkanı

Kuveyt Türk'ten Yenilikçi Dijital GKS Hizmeti

Kuveyt Türk, Geleneksel Genel Kredi Sözleşmeleri'nin (GKS) artık dijital ortamda onaylanabileceğini müjdeledi. Bu yeni hizmet ile, kullanıcıların şahıs firmaları finansman süreçlerindeki kefil işlemleri hariç tüm genel kredi sözleşmesi işlemlerini dijital platformda kolayca gerçekleştirmesi mümkün olacak.

Çevre Dostu ve Sürdürülebilir Çözümler

Dijital GKS hizmeti, kullanıcıların zamanını kısıtlayan uzun imza süreçlerini ortadan kaldırarak onlara kolaylık sağlamanın yanı sıra, doğa dostu bir yaklaşım sunarak sürdürülebilirliğe de katkıda bulunuyor. Kuveyt Türk, bu yeni uygulama ile işlem başına yaklaşık 39 sayfa kağıt tasarrufu sağlamayı hedefliyor.

Abdurrahman Delipoyraz'dan Açıklamalar

Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz, dijital GKS hizmeti hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Bu hizmetimizle, müşterilerimizin zamanını verimli kullanarak, çevre dostu bir yaklaşım sergiliyoruz. Şahıs firmalarına sunduğumuz dijital deneyim, onlara uzaktan müşteri edinme imkanı da sağlıyor."

Dijital GKS ile şahıs firmaları, Kuveyt Türk Mobil uygulaması aracılığıyla uzaktan hesap açabiliyor, limit tahsis hizmeti alabiliyor ve çevrimiçi finansman ürünlerine erişebiliyorlar. Delipoyraz, "Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak yenilikçi ürünler geliştirmeye devam edeceğiz," diyerek sözlerini tamamladı.

Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz...

Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz, açıklamalarda bulundu.