Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi Fatma Hatun Kimdir, Nereli Kaç Yaşında?

Zeynep Kumral, 9 Nisan 1975 tarihinde İstanbul'da doğan ünlü bir tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Oyunculuk kariyerine oldukça genç bir yaşta, 16 yaşında başlayan Kumral, sektördeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. En son Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde canlandırdığı Fatma karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi'nde Fatma karakterini kim oynuyor? Zeynep Kumral'ın hayatına dair merak edilen detaylar ve oyunculuğundaki başarıları haberimizde

Yayın Tarihi: 25.12.2023 19:05
Güncelleme Tarihi: 25.12.2023 19:05

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi Fatma Hatun Kimdir, Nereli Kaç Yaşında?

Dizi ve sinema kariyerinde de birçok projede yer almış olan Kumral, Ayrılsak da Beraberiz, Meryem, Sevdam Alabora, Çukur, Avlu, Doğduğun Ev Kaderindir, Benim Hayatım gibi yapımlarda önemli roller üstlenmiştir. 2023 yılında ise Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisindeki Fatma karakteriyle dikkatleri üzerine çekmiştir.

selahaddin

ZEYNEP KUMRAL KİMDİR?

Zeynep Kumral, 9 Nisan 1975 tarihinde İstanbul'da doğan ve başarılı bir tiyatro, sinema, ve dizi oyuncusu olarak tanınan bir sanatçıdır. Kumral, oyunculuk kariyerine 16 yaşında Bursa Devlet Tiyatrosu Sanatçıları Eğitmenliği'nde kursiyer olarak başlamış ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur.

Tiyatro kariyerinde İzmir, Bursa, ve İstanbul Devlet Tiyatroları'nda sözleşmeli sanatçı olarak görev yapmış ve aynı zamanda yaratıcı drama eğitmenliği ve oyuncu koçluğu gibi alanlarda da deneyim kazanmıştır. Rol aldığı tiyatro oyunları arasında "Dans Eden Eşek," "Mahkum Çocuk," "Kral Lear," "Külhanbeyi Müzikali," ve "Bremen Mızıkacıları" bulunmaktadır.

selahaddin

Zeynep Kumral, 1.64 cm boyunda ve 50 kg ağırlığındadır. Sanatçı, koç burcu olup, hakkında evlilik veya ilişki durumuyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Kumral'ın sosyal medya üzerindeki etkinliklerini takip etmek isteyenler, Twitter'da @zeynepkumral kullanıcı adıyla hesap açtığı platformu ziyaret edebilirler.

selahaddin