Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,66 -0,3%
EURO
35,11 -0,02%
ALTIN
2.432,74 -0,22%

Kredi kartı harcamasını eşine söylemekten korkusuna hem yazdı hem oynadı!

Antalya Manavgat’ta meydana gelen olay duyanları şaşırttı. Bir kadın, evine hırsız girdiğini ve altınlarını çaldığını iddia ederek polis başvurdu. Eşinden habersiz alışveriş yaptığı için suç uydurduğu belirlenen kadın hakkında adli işlem başlatıldı.

Yayın Tarihi: 27.06.2024 17:21
Güncelleme Tarihi: 27.06.2024 17:21

Kredi kartı harcamasını eşine söylemekten korkusuna hem yazdı hem oynadı!

Manavgat ilçesinde bulunan ev kadını A.D, kargocu olduğunu öne sürerek evin kapısını açtıran bir şahsın kendisini darbettiğini ve daha sonra da evdeki altınları çalarak kaçtığını iddia etti. Polisin güvenlik kamerasından yaptığı araştırmalarda eve kimsenin girmediği belirlenirken, A.D’nin yeniden ifadesi alındı. Yeniden ifade veren kadın, suçu uydurduğunu ve kocasının kredi kartından habersiz alışveriş yaptığı için yalan söylediğini aktardı. Bunun üzerine kadın hakkında adli işlem başlatıldı. 

Olayın dün saat 15.00 sularında kızı ile evde oturduğu sırada yaşandığını öne sürerek durumu 112 Acil’e aktaran A.D, polis verdiği ifadede 1.5 yaşındaki kızı ile evde otururken kapının çaldığını söyledi. Kapıdaki kişinin kargocu olduğunu söyleyerek kapıyı açtırdığın kendisini darbettiğini ve bu sırada baygınlık geçirdiğini uyduran kadın, bir de saldırganın maskeli olduğunu yazdı… 

Manavgat

Evde altın olup olmadığını sorduğunu söyleyen kadın, yerini söylemezse çocuğuna zarar vereceğini söylediğini uydurdu ve evdeki 5 altın ile 2 küpeyi alıp kaçtığını söyledi. 

İlk ifadeden sonra Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çevrede yer alan güvenlik kameralarında inceleme yaptı. İncelemeler sonrasında kadının yalan söylediği belirlenirken, eşinden habersiz 20 bin liralık alışveriş yaptığı için böyle bir yalan söylediği ortaya çıktı. A.D. hakkında suç uydurmak suçundan adli işlem başlatıldı.