DOLAR
34,16 0%
EURO
38,11 0%
ALTIN
2.913,97 0%
BITCOIN
2.249.444,71 -0,31%

KPSS şartı aranmıyor! TEİ-Tusaş personel alımı yapacak: İşte şartlar

TEİ-Tusaş motor sanayi A.Ş son zamanlarda yaptığı son açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Farklı alanlardaki kadrolara dahil edilmek üzere personel Alımları yapacağını duyurdu.

Yayın Tarihi: 13.05.2024 11:26
Güncelleme Tarihi: 13.05.2024 11:26

KPSS şartı aranmıyor! TEİ-Tusaş personel alımı yapacak: İşte şartlar

TEİ-TUSAŞ motor sanayi tarafından yapılan açıklama ile oldukça fazla ve farklı alanlarda personel alımlarını başladığını duyurdu. Yapılacak olan personel Alımları için başvuru ekranları açıldı. Çalışmak isteyen kişilerin bizzat başvuru yapması gerekir. Personel alımında ilgili bölümlerden mezun olmuş ve tecrübeye sahip adaylar aranıyor. Ancak herhangi bir KPSS şartı olmadan sadece mezun olması yetiyor.

KPSS şartı aranmıyor! TEİ-Tusaş personel alımı yapacak: İşte şartlar

KPSS Şartı Olmadan Motor Sanayisinde Çalışmaya Başlayabilirsiniz!

KPSS Şartı olmadan yapılan personel alımında genel olarak ilgili bölümlerden mezun olmuş ve 2 yıllık çalışma tecrübesine sahip plan kişiler aranıyor. TEİ-TUSAŞ hemen hemen her meslek Salı için belirli sayıda kontenjanlar açtı.

Genel olarak Motor Tasarım Araçları Geliştirme Mühendisi, meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olmuş kimyasal proses teknisyeni, elde teknik/bakım dökümanları uzmanı, araç geliştirme yazılım mühendisi, dokümantasyon uzmanı, takım ve imalatta çalışacak olan tasarımcı, mro planlama mühendisi ve mekanik bakım mühendisi gibi pek çok aramda personel alımlarını başladı.

Ayrıca başvurular ilk etapta web site üzerinden yapılacak. Sonrasında ise kabul edilen adaylar ile yüz yüze görüşme sağlanacak. Eğer adaylar gerekli olan tüm şartları karşılar ve her hangi bir sorun yaşamaz ise kısa sürede çalışmaya başlayabilir.