DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.155.029,48 -0,6%

Konyaspor ve Sivasspor Arasında Golsüz Beraberlik!

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Konyaspor ile oynanan maçı değerlendirdi, Albayrak ise daha iyi bir mücadele istediklerini belirtti.

Yayın Tarihi: 21.09.2024 19:57
Güncelleme Tarihi: 21.09.2024 19:57

Konyaspor ve Sivasspor Arasında Golsüz Beraberlik!

Konyaspor-Sivasspor Maçının Ardından Değerlendirmeler

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Net Global Sivasspor, TÜMOSAN Konyaspor ile MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda 0-0 berabere kaldı. Maç sonrası Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun önemli açıklamalarda bulundu.

Bülent Uygun: "Bir Puanı Hak Ettik"

Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, "Önemli oyuncularımız sakatlıkları nedeniyle sahada yer alamadı. Ancak sahada sergilediğimiz performansla bir puanı hak ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

Uygun, maçın 80 dakikasını iyi geçirdiklerini ancak pozisyonları değerlendiremediklerini dile getirerek, "Kalecimiz Ali Şaşal Vural, maçın kahramanlarından biriydi. Konyaspor'un son dakikalarda gösterdiği performans nedeniyle bu durum önemliydi. Konyaspor taraftarına yeni sezonda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Fatih Serkan Albayrak: "Mücadele Güzeldi Ama Yeterli Değildi"

TÜMOSAN Konyaspor'un Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak ise alınan bir puandan memnun olmadıklarını belirtti. "İlk yarıda istediğimiz tempoda oyun oynayamadık. Mücadele gücümüz, arzuladığımız düzeyde değildi. İkinci yarıda yapılan değişikliklerle tempomuz arttı, daha fazla pozisyon bulduk" diye konuştu.

Albayrak, iç saha maçlarındaki kazanamama korkusunu aşmak istediklerini vurguladı: "Hakemin verdiği bazı kararlar, hem taraftarımızı hem de bizleri olumsuz etkiledi. Türk futboluna hizmet ederken, taraftarımızı mutlu etmek için daha az düdük çalınarak heyecanlı bir futbol oynanmasını umuyoruz."