DOLAR
34 0%
EURO
37,84 0%
ALTIN
2.820,22 0%
BITCOIN
1.965.952,73 0%

Konyaspor Transfer Hedeflerini Açıkladı

Konyaspor'un 2. Başkanı Adem Bulut, transfer döneminde üç yeni oyuncu almak istediklerini duyurdu.

Yayın Tarihi: 06.09.2024 19:51
Güncelleme Tarihi: 06.09.2024 19:51

Konyaspor Transfer Hedeflerini Açıkladı

Konyaspor'da Transfer Hedefleri

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un 2. Başkanı Adem Bulut, transfer çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Bulut, kulübün önümüzdeki günlerde üç yeni oyuncu transfer etmeyi planladığını belirtti.

Transfer Planları

Yazılı bir açıklama yapan Adem Bulut, sol stoper, orta saha ve forvet mevkilerine transfer yapacaklarını vurguladı. Takıma bu sezon başından bu yana 12 yeni oyuncu katıldığını ifade eden Bulut, "Transfer dönemi 13 Eylül'de sona erecek. Şu an son viraja girdiğimizi düşünüyorum. Konyaspor'umuza üç önemli transfer yapmayı amaçlıyoruz," şeklinde konuştu.

Genç Yeteneklere Yatırım

Bunun yanı sıra genç futbolculara yönelik yatırımlarının da sürdüğünü aktaran Bulut, "Somaspor'dan 21 yaşındaki sol bek Rıdvan Dönmez ile 5 yıllık sözleşme imzaladık ve onu Vanspor'a kiraladık. Diğer genç oyuncularımız Berke Çelik ve Mert Korkmaz ile de sözleşme imzaladık; bu isimleri 1922 Konyaspor'a kiralıyoruz,” dedi.

Transferlerde Son Gelişmeler

Öte yandan, takımın önemli isimlerinden Sokol Cikalleshi ile sözleşme feshine gidildiğini belirten Bulut, Junior Sambou'nun İran ekibi Gol Gohar Sirjan'a, Emrehan Gedikli'nin ise Belçika temsilcisi Kas Eupen'a kiralandığını ifade etti. Bu transferlerin resmi prosedürlerinin gün içerisinde tamamlanması bekleniyor. Ayrıca, Niko Rak'ın da transfer döneminin sonuna kadar uygun bir takıma kiralanacağı dile getirildi.