Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kızılcık Şerbeti'nde başroller değişiyor! Artık kimse izlemeyecek: Apar topar çıktılar

Kızılcık Şerbeti adlı dizi, izleyicileri üzen dağılma haberiyle gündeme geldi. Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör'ün başrol oynadığı dizi, ilerleyen bölümlerde izleyenleri şaşırtacak gibi görünüyor. İkilinin ayrılacağı iddiaları sıklaştı. Bu beklenmeyen ayrılık kararının dizinin hikayesine nasıl yansıyacağını ve diğer karakterleri nasıl etkileyeceğini görmek ilginç olacak.

Yayın Tarihi: 07.02.2024 17:05
Güncelleme Tarihi: 07.02.2024 17:05

Kızılcık Şerbeti'nde başroller değişiyor! Artık kimse izlemeyecek: Apar topar çıktılar

Kızılcık Şerbeti serisinin 49.Bölümünde izleyicileri şok eden bir dizi olay anlatıldı. Hikayenin ana karakterleri arasında yaşanan karmaşık ilişkiler dizi hayranlarını ekrana kilitlerken son bölümde beklenmeyen bir ayrılık haberi herkesi şaşkına çevirdi.

İhanet ve gerilimin doruklarda olduğu Kızılcık Şerbeti adlı dizi, sosyal medya hesaplarında büyük tartışma yarattı. Özellikle Nilay'ın ihaneti izleyicilerde büyük merak uyandırdı ve bebeğin babasının kim olduğu sorusunu gündeme getirdi. Dizinin son bölümünde Doğa ile Fatih, Pembe'nin neden olduğu tartışma nedeniyle dostane bir şekilde boşanmaya karar verir. Bu karar izleyicileri şaşırtacak ama aynı zamanda bu dizinin daha karmaşık bir şeye dönüşüp dönüşmeyeceğini merak etmenizi de sağlıyor.

Kızılcık Şerbeti'nde başroller değişiyor

Bu arada Nilay'ın Mustafa'ya DNA testi yapmasını istemesi diziye yeni heyecan katarken Nilay'ın beklenmedik kararı seyirciyi merakta bırakır. Pek çok veda haberinin ardından dizi hayranları şimdi de Kızılcık Şerbeti'nin 50. bölümünde neler olacağını sabırsızlıkla bekliyor.

50.bölümde neler olacak?

Dizinin 50. bölümünde Abdullah, Pembe'den özür diler ancak Pembe, Abdullah'ı affetmez. Bu sırada Alev, Pembe'ye üzüntüsünü iletecektir. Bu sırada Umut, güzellik salonunda kazandığı parayla gösteriş yaparken hayal kırıklığına uğrar. Tutuklanan Umut serbest kalacak mı? Kıvılcım, Ertuğrul'dan ayrılmaya karar verir ve Ömer'le yeniden bir araya gelir. Ancak aşkları uzun sürmez.