Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 -0,26%
EURO
35,09 -0,03%
ALTIN
2.432,52 -0,23%

Kızılcık Şerbeti 49. Bölüm ortalığı yıkıp geçecek! Nilay sokaklara, Umut hapse düşüyor

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, cuma akşamı ekranlara gelen bölümüyle seyircileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Mustafa, Nilay'ı kovarak beklenmedik bir karar aldı. Umut ise hapse girmekle karşı karşıya kaldı! Dizinin hikayesi resmen beklenmedik bir döneme giriş yapıyor. İşte Kızılcık Şerbeti 49. Bölüm fragmanının detayları…

Yayın Tarihi: 28.01.2024 11:58
Güncelleme Tarihi: 28.01.2024 11:58

Kızılcık Şerbeti 49. Bölüm ortalığı yıkıp geçecek! Nilay sokaklara, Umut hapse düşüyor

Star TV'nin büyük bir izleyici kitlesine ulaşan fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti, dün akşam ekrana gelen bölümüyle bir kez daha reyting rekorları kırdı. Ceren Karakoç, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman ve Sibel Taşçıoğlu gibi usta oyuncuların başarılı performansları, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

NİLAY MUSTAFA’YA İHANET Mİ ETTİ?

Dizinin son bölümünde, Nilay'ın ihaneti ortaya çıkınca, sosyal medya platformları adeta bir fırtına gibi esmeye başladı. Nilay'ın itirafları, bebeğinin başkasından olduğunu açıklaması izleyicileri şoke etti. Bu gelişmeyle birlikte, dizinin hayranları büyük bir merak içinde gelecek bölümü beklemeye başladı.

 

Kızılcık Şerbeti 49. Bölüm ortalığı yıkıp geçecek! Nilay sokaklara, Umut hapse düşüyor

KIZILCIK ŞERBETİ 49. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Dizinin heyecan dolu yeni bölüm fragmanında, Mustafa'ın gerçekleri öğrenmesiyle birlikte Nilay'ı evden kovma kararı alması izleyicilere şok anlar yaşatacağa benziyor. Abdullah ise, Alev'e 1 yıl beklemeleri gerektiğini belirtecek, ancak Alev bu durumu kabul etmeyecek.

Umut'un hızla lüks bir hayata kavuşmasıyla güzellik merkezi açması, Polat ailesinin yaşantısına benzemesiyle büyük bir dönemeç alacak. Umut, beklenmedik bir şekilde tutuklanarak gözaltına alınacak. Tabi ki de bundan ailenin hiç haberi yok!

Diğer taraftan Alev, Abdullah ile yaşadığı durumları Pembe'nin yanında konuşmak için büyük bir adım atacak. İki karakter arasındaki bu önemli konuşma, Pembe ve Alev'in ilişkilerini nasıl etkileyeceği konusunda izleyicilerde şimdiden büyük bir merak uyandırdı. Bakalım Pembe ve Alev sorunlarını çözerek anlaşmaya varabilecekler mi? Kızılcık Şerbeti 49. Bölüm bomba gibi geleceğe benziyor…