Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kirli Sepeti’nde Medine’nin Kardeşi Esma geliyor!

Pazar gecelerinin sevilen dizisi Kirli Sepeti’nde yeni karakterler izleyiciyle buluşuyor. Medine’nin kardeşi Esma, Doktor Levent ve eski aşkları dizide yeni heyecanlar yaratıyor.

Yayın Tarihi: 07.02.2024 14:14
Güncelleme Tarihi: 07.02.2024 14:14

Kirli Sepeti’nde Medine’nin Kardeşi Esma geliyor!

Kirli Sepeti Dizisinde Yeni Karakterler

Kirli Sepeti, pazar gecelerinin en çok izlenen dizilerinden biri olmaya devam ediyor. Eğlence ve heyecan dolu hikayesiyle izleyicileri ekrana kilitleyen dizinin yapımcılığını MedYapım üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosu da her geçen gün genişliyor. Dizinin son bölümünde yeni yüzlerle tanıştık.

Aslıhan Kapanşahin Esma Rolünde

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin yeni bölümünde Aslıhan Kapanşahin de diziye dahil oldu. Genç ve başarılı oyuncu, dizide Medine'nin (Cansu Tosun) kardeşi Esma karakterini canlandırıyor. Esma, Medine'nin hayatına yeni bir renk katacak. Aslıhan Kapanşahin, daha önce de birçok dizi ve filmde rol almıştı.

Kirli Sepeti’nde Medine’nin Kardeşi Esma geliyor!

Doktor Levent ve Eski Aşkları

Dizide geçen hafta da yeni karakterlerle tanışmıştık. Doktor Levent rolüyle Furkan Palalı, Levent'in sağ kolu İsmail rolüyle Erkan Sever ve Levent'in eski sevgilisi Ece rolüyle de Sevcan Yaşar dizinin kadrosuna katılmıştı. Doktor Levent ve Ece'nin arasındaki geçmiş ilişki, dizide yeni gelişmelere yol açacak.