DOLAR
34,24 0,03%
EURO
37,45 0,2%
ALTIN
2.928,22 -0,03%
BITCOIN
2.160.408,16 -0,15%

Kerem Aktürkoğlu İzlanda Maçında Hat-Trick Yaptı

Portekiz basını, Kerem Aktürkoğlu'nun İzlanda'ya karşı gösterdiği performansı manşetlerine taşıdı.

Yayın Tarihi: 10.09.2024 10:15
Güncelleme Tarihi: 10.09.2024 10:15

Kerem Aktürkoğlu İzlanda Maçında Hat-Trick Yaptı

Kerem Aktürkoğlu'nun Parlak Performansı

Portekiz spor basını, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 2. haftasında İzlanda'ya karşı oynadığı maçı ve Kerem Aktürkoğlu'nun hat-trick yaparak gösterdiği üstün performansı manşetlerine taşıdı.

Gazetelerde Yer Buldu

Record ve Ojogo gibi önemli gazeteler, genç futbolcunun İzlanda karşısındaki başarısını ön plana çıkardı. Record gazetesi, "Ağız sulandırdı" başlığıyla, Benfica'nın yeni transferi Kerem Aktürkoğlu'nun milli forma ile büyük bir gösteri yaptığına dikkat çekti.

Kerem'in Açıklamaları

Maç sonrasında Kerem Aktürkoğlu'nun, "En alt liglerden geldim ve şimdi Benfica'dayım." sözleri basında geniş yankı buldu. Ojogo, "Aktürkoğlu hat-trick yaptı." ifadesini kullanırken, Abola ise "Türkiye'nin İzlanda'ya karşı galibiyetinde Aktürkoğlu çok heyecan verici bir futbol ortaya koydu." yorumunu yaptı.

Benfica'daki Geleceği

Publico gazetesi, "Aktürkoğlu, Uluslar Ligi'nden Bruno Lage'ye merhaba dedi." başlığıyla Kerem'in Benfica'daki yeni rolüne vurgu yaptı. Yorumlarda, "Benfica'nın forveti, ustaca bir futbolla Türkiye'yi galibiyete taşıdı. Kerem Aktürkoğlu artık Bruno Lage'nin yanında antrenmanlara çıkacak ve sol kanatta ikinci forvet olarak görev alabilir." ifadeleri kullanıldı.