DOLAR
34,03 -0,18%
EURO
37,9 0,05%
ALTIN
2.805,88 -0,16%
BITCOIN
2.107.601,53 -2,73%

Kerem Aktürkoğlu, İzlanda Maçında Göllerine Ve Yeni Macerasına Dair Duygularını Paylaştı

A Milli Takım'ın İzlanda galibiyeti sonrasında Kerem Aktürkoğlu, duygularını ve Benfica'ya transferini açıkladı.

Yayın Tarihi: 10.09.2024 01:16
Güncelleme Tarihi: 10.09.2024 01:16

Kerem Aktürkoğlu, İzlanda Maçında Göllerine Ve Yeni Macerasına Dair Duygularını Paylaştı

Türkiye-İzlanda Maçının Ardından Kerem Aktürkoğlu'nun Duyguları

Ülkemizin A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında İzlanda'yı 3-1 mağlup ederken, takımın gollerine imza atan Kerem Aktürkoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Öncelikle, "Sevenlerimi çok seviyorum ben de," diyerek duygularını ifade eden Aktürkoğlu, Benfica'ya transfer olmasını da değerlendirdi.

Taraftarlara Teşekkür

Kerem, atmosfer için taraftarlarına teşekkür ederek, "Taraftarımızı mutlu ettiğimiz için çok mutluyuz. Türkiye her zaman zirveye oynamalı. Biz de bir an önce B Ligi'nden yükselmek istiyoruz. O konuda da çabalarımız var, hem 2026’da hem 2028’de büyük hedeflere ulaşma doğrultusunda çalışıyoruz. İnşallah istediğimiz hedeflere ulaşırız." ifadelerini kullandı.

Başarının Ekip İşliği Olduğunu Vurguladı

Karşılaşmada 3 gol atmanın sevinci yaşayan Kerem, bu başarısının sadece kendisine ait olmadığını da dile getirdi. "Takım arkadaşlarıma teşekkür ederim, bu tek başıma yaptığım bir başarı değil, onların emeği, desteği çok önemliydi. Goller taraftarımıza armağan olsun." şeklinde konuştu.

Yeni Bir Maceranın Eşiğinde

"Belki dışarıdan gözükmüyor olabilir ama ben duygusal bir insanım," diyen Kerem, taraftarların desteğinin her zaman yanında olacağını hissedeceğini dile getirdi. Transfer sürecinin kendisi için yeni bir başlangıç olduğunu belirten futbolcu, "İnanılmaz güzel anılar ve insanlar biriktirdim, onlara çok teşekkür ediyorum," dedi. Benfica'ya transfer olmanın heyecanını da yaşadığını ifade eden Kerem, "Gelecekle ilgili umutluyum, hem ülkem hem de beni sevenler için güzel şeyler yaşatmayı hedefliyorum." şeklinde devam etti.

Galibiyeti İzmir'e Armağan Etti

Son olarak, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşu anısına böyle bir galibiyet almanın kendileri için çok değerli olduğunu kaydeden Kerem, "Bu galibiyet taraftarımıza, İzmir'e armağan olsun." diyerek açıklamalarını sonlandırdı.