DOLAR
34,11 -0,15%
EURO
37,88 0,24%
ALTIN
2.793,43 0,28%
BITCOIN
2.105.009,63 -2,39%

Kefilsiz şartsız 500.000 TL kredi! Kamu bankasından borçlulara büyük kıyak

Maddi sıkıntısı olana müjde! Kamu bankası Ziraat yeni bir kampanya başlattı! Kampanya kapsamında tamı tamına 500 bin TL’ye kadar kredi verileceği duyuruldu. Peki, kimler Ziraat Bankası’ndan 500 bin TL kredi alabilir?

Yayın Tarihi: 14.04.2024 15:14
Güncelleme Tarihi: 14.04.2024 15:14

Kefilsiz şartsız 500.000 TL kredi! Kamu bankasından borçlulara büyük kıyak

Kamu bankası olarak gören yapan Ziraat Bankası, yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Bu kapsamda 500 bin liraya kadar limit belirleyen Ziraat Bankası, müşterilerine acilen krediyi kullandıracağını da açıkladı. 

Emekliler için de hareketliliğin başladığı kamu bankalarından Ziraat Bankası, yüklü nakit ihtiyacına çözüm olacak bir kampanya başlattı. Yeni bir fırsat başlatan banka, diğer bankalardaki tüm borçları birleştirecek bir çözüm sundu. Tüm borçların tek bir yerde toplandığı transfer kredisini duyuran Ziraat, bu kredi ile tüm vatandaşların borçlarını tek seferde kapabileceğini müjdeledi. 

Ziraat Bankası borç transfer kredisi nedir? 

Borç transfer kredisi en genel tanımıyla tüm bankalardaki borçların tek bir yerde toplanmasıdır. Ziraat Bankası’nın da başlatmış olduğu bu fırsat kapsamında borç transfer kredisi, tüm borçları tek bir çatı altında toplayarak tek bir bankaya, yani Ziraat’e borçlandırır. Uygun faiz oranları ve vade seçenekleriyle de ödemeler kolaylaşır. 

ziraat bankası

Ziraat Bankası 500 bin TL borç kapatma kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Ziraat Bankası’nın 500 bin liralık borç transfer kredisine başvurular, yalnızca banka şubeleri üzerinden yapılmaktadır. Ziraat şubesine başvuru yapan vatandaşların faydalanabileceği bu kredinin kullandırım şartları da yine kredi puanına bağlıdır. Kredi notu uygun olan vatandaşlar, Ziraat’in 500 bin TL limitli 12 ay vadeli kredisinden faydalanabilecekler. Şubelerden yapılacak olan başvurular ise anında sonuçlandırılıyor olacak. Yani başvuru yapmak üzere şubeye gidenler, onaylanması durumunda derhal kredilerini borçlarının kapatılması için kullanacaklar. 

Bu kredi tipinde ödeme kişiye değil, diğer bankalardaki borçlara yapıldığından, müşterinin eline nakit olarak para geçmemektedir. Ancak borçlar kapatılıp Ziraat Bankası üzerinden uygun taksitlere bölünmektedir.