DOLAR
34,16 0,12%
EURO
37,84 0,03%
ALTIN
2.921,7 0,17%
BITCOIN
2.076.000,77 0,11%

Kayserispor-Maç Sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Van Bronckhorst'un Değerlendirmesi

Beşiktaş, Kayserispor karşısında 3-0 galip gelirken Van Bronckhorst, savunma performansını övdü ve hakem kararlarına saygı gösterdi.

Yayın Tarihi: 30.09.2024 23:57
Güncelleme Tarihi: 30.09.2024 23:57

Kayserispor-Maç Sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Van Bronckhorst'un Değerlendirmesi

Kayserispor Maç Sonrası Teknik Direktör Değerlendirmesi

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, Bellona Kayserispor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti. Maç sonunda, Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst savunma performansını överek, "Takımın bugünkü savunma performansını övmeliyiz. Hiç gol yemedik. Özellikle Amsterdam'dan sonra..." dedi.

Değişikliklerle Gelen Başarı

Van Bronckhorst, Kayseri RHG Enertürk Enerji Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından yaptığı basın toplantısında, takımda yaşanan eksikliklerin birçok mevkide değişikliğe yol açtığını dile getirdi.

Görev verdiği oyuncuların sergiledikleri performansı takdir eden Van Bronckhorst, "Rashica bugün bek pozisyonunda iyi oynadı. Hücumdan savunmaya geçişte etkiliydi. Penaltı pozisyonunda da katkı sağladı. Emirhan bek oynadı, ancak Kayserispor'un oyun stilinden dolayı merkezde yer aldı. Tüm sahada birebir oynama çabası içindeydik ve ikinci yarıda bunu daha iyi başardık." ifadelerini kullandı.

Defansif Performans ve Hakem Kararları

Van Bronckhorst, ayrıca Joao Mario ve Gedson Fernandes'in performanslarına da değinerek, "Gedson bugün güzel bir gol attı ve orta sahayı kontrol altında tutmayı başardık. Takımımızın defansif oyunu için ayrıca övgüde bulunmalıyız. Bugün hiç gol yememek, özellikle son haftalardaki diğer maçlardan sonra güzel bir reaksiyon gösterdiğimizi gösteriyor." dedi.

Bir gazetecinin, "Hakemlerin kararlarını nasıl buluyorsunuz?" sorusuna Van Bronckhorst, "Immobile'nin pozisyonu bence penaltıydı. Ancak hakemlerin kararına saygı duymalıyız. Her zaman haklı olamayabiliriz ve bu futbolun doğasında var. Bazen istediğiniz kararları alamıyorsunuz, ama devam etmemiz gerekiyor." şeklinde yanıt verdi.