DOLAR
34,22 -0,05%
EURO
37,95 -0,1%
ALTIN
2.919,58 0,24%
BITCOIN
2.110.432,79 -1,37%

Kayserispor Başkanı, Hakem İtirazını Dile Getirdi

Kayserispor, Beşiktaş'a yenildi; Başkan Çamlı, hakem Atilla Karaoğlan'ı eleştirerek çağrı yaptı.

Yayın Tarihi: 30.09.2024 22:46
Güncelleme Tarihi: 30.09.2024 22:46

Kayserispor Başkanı, Hakem İtirazını Dile Getirdi

Kayserispor'un Beşiktaş Yenilgisi Sonrası Başkanı Çamlı'nın Açıklamaları

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor, Beşiktaş'a 3-0 yenilerek kötü bir sonuç aldı. Maçın ardından Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, stat çıkışında gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

Hakem ve Federasyona Çatırtı

Beşiktaş'ı maçtaki galibiyetinden dolayı tebrik eden Çamlı, ancak hakem Atilla Karaoğlan ile ilgili oldukça sert ifadeler kullandı. Çamlı, "Bu hakemi bizim maçlarımıza verirlerse daha farklı konuşurum" diyerek federasyona çağrıda bulundu.

Hakem Kararlarına Dikkat Çekti

Başkan, hakem kararlarına dair önemli noktaları dile getirerek, "Geçen yıl bir maçta iki Galatasaraylı oyuncunun çarpışmasında faul vermişti. Bu durum, maçı kaybetmemize yol açtı. Ayrıca, Sivas maçında VAR hakemi düzgün bir golü iptal etti. Bu hakemi amatör ligde bile görev yapmaktan men ederim" dedi.

Türk Futboluna Dikkat Çekti

Çamlı, "Türk futbolunu mahvetmek istemiyorlarsa bu hakemlere dikkat etsinler. Kayserispor büyük bir camiadır ve kimseye yenilmez. Hakem ve federasyon hikaye. Eğer delikanlılarsa hakemle ilgili konuşup penaltıları yorumlayacaklar" ifadelerini kullandı.

Son olarak, "İlk yarıda oynadığımız futbol hakemi korkuttu belki de. Ama biliyorum ki hakeme rağmen Kayserispor'a kimse bir şey yapamayacak" diyerek sözlerini tamamladı.