DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.153.870,35 -0,06%

Kastamonu Cide'de Kaçak Çöpler Temizlendi

Cide ilçesindeki seyir alanına dökülen çöpler, belediye ekiplerince temizlendi; güvenlik güçleri soruşturma başlattı.

Yayın Tarihi: 27.08.2024 16:55
Güncelleme Tarihi: 27.08.2024 16:55

Kastamonu Cide'de Kaçak Çöpler Temizlendi

Kastamonu Cide'de Seyir Alanındaki Temizlik Çalışmaları

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, Fener mevkiindeki seyir alanına kaçak olarak dökülen çöp ve molozlar, belediye ekipleri tarafından temizlendi. Bu duruma yönelik olarak sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar, bölgedeki kirliliğin fark edilmesini sağladı.

Yetkililer Harekete Geçti

Kastamonu Valisi Meftun Dallı'nın talimatları doğrultusunda Cide Belediyesi ekipleri, durumu düzeltmek amacıyla hızlı bir temizlik çalışması gerçekleştirerek söz konusu bölgedeki atıkları ortadan kaldırdı.

Belediye Başkanı'ndan Önemli Açıklamalar

Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sosyal medya görüntülerinin yayılmasının ardından hemen harekete geçtiklerini belirtti. Demir, "Bölgedeki kirliliği temizledik. Lütfen cennet vatanımız Karadeniz’in incisi Cide’mize bu ihaneti yapanlara göz yummayalım. Vatandaşlarımızdan ricamız, benzer durumlarla karşılaştıklarında bizlere bilgi vermeleridir." dedi.

Adli Soruşturma Başlatıldı

Başkan Demir ayrıca, kaçak çöp ve moloz döken kişi ya da kişilerin tespit edilmesi için güvenlik güçleri tarafından soruşturma başlatıldığını duyurdu. Bu durum, bölgenin çevre sağlığı açısından son derece önem arz etmektedir.