Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Karmod, Metrolux ile Lüks Güvenlik Kabinleri Üretimine Başladı

Karmod, modern tasarıma sahip Metrolux güvenlik kabinlerini tanıttı. Konfor ve estetiği ön planda tutan yeni ürünler, markalı projelere özel tasarlandı.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 13:49
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 14:01

Karmod, Metrolux ile Lüks Güvenlik Kabinleri Üretimine Başladı

Karmod'un Yeni Ürünü: Metrolux Kabin

Karmod, lüks güvenlik kabinleri ürün yelpazesine yeni bir ürün ekleyerek Metrolux kabinlerini tanıttı. Şirket, bu yenilikle birlikte markalı projelerin güvenlik ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılamayı hedefliyor.

Zekai Küçük'ten Açıklamalar

Karmod Kabin Genel Müdürü Zekai Küçük, Metrolux kabinlerin modern mimari estetik kazandırdığını belirtti. Küçük, "Metrolux, markalı konut ve ticari projelere uygun bir güvenlik çözümü sunarak kurumsal beklentileri karşılayacak" dedi.

Ergonomi ve Konforu Ön Planda Tutuyor

Küçük, yeni Metrolux kabinlerin güvenlik personelinin konforunu artırmaya yönelik özellikler içerdiğini ifade etti. Ayrıca, kabinlerin iklimlendirme sisteminin her mevsimde en iyi konforu sağladığını ve enerji tasarrufu ile tasarlandığını vurguladı.

İleri Düzey Yalıtım ve Güvenlik

Metrolux kabinlerde, en iyi yalıtım için taş yünü izolasyon malzemesi kullanıldığını belirten Küçük, "Bu malzeme A1 yanmazlık sınıfına sahip olarak güvenliği artırıyor," dedi.

Özelleştirilebilir Üretim Seçenekleri

Küçük, yeni güvenlik kabinlerinde iki metrekareden on metrekareye kadar farklı boyut seçenekleri sunduklarını açıkladı. Ayrıca, kabinlerde tuvalet alanı da bulunan alternatif planlar geliştirildi. Tüm kabinler, elektrik ve su tesisatına kadar kullanıma hazır olarak üretiliyor.

Hızlı Üretim ve Kurulum

“Siparişlerin ardından kabinlerin üretimi kısa sürede tamamlanmakta ve araçla doğrudan sevkiyat yapılabilmektedir,” diye ekledi Küçük. Böylece, Müşteriler güvenlik kabinlerini hizmete alabilecekleri bir süre içinde hazır hale getiriyor.

Karmod, lüks kategorideki hazır yapı üretimlerine Metrolux kabinlerini ekledi. Şirketten yapılan...

Karmod, lüks kategorideki hazır yapı üretimlerine Metrolux kabinlerini ekledi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Karmod, estetik ve konfor beklentilerini karşılamaya yönelik kullanıma hazır üretim konseptinde yeni bir kabin geliştirdi.